- Konular
- 75
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 439
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 396
- DevLira
- 59
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
KANIT
Kanıt için @TronTR teşekkürler.
Note: Thanks for sharing server files @T4MP, anyway
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Ege Teşekkür ederim @Laniatus Games sorun yapabilir çünkü Magic To Masterin telifli modellemeleri var Naga zırhları gibi dikkat etmek lazım TMP4 başına gelenler büyük soru
@Laniatus Games konuya açıklık getirmek istiyorum bilen bilmeyen herkes birşey konuşmakta Geliştiriciliği 2 tane sistem değiştirip var olanın üzerine iki üç fonksiyon öğrenip yazanlar burada bilmişlik taslıyor Metin2nin geçmişini bilmeden MMO oyunlarından anlamayan yabancı forumlardaki konuyu alıp burada paylaşan c++ ve c# zere anlamayan insanlar gelip burada bilmişlik taslıyor öncelikle telif hakkını olayına gelirsek Metin2 adlı oyun evet severek oynuyoruz evet geliştirmeye çalışıyoruz ancak Metin2 oyunu baştan sona EverQuest II ile esinlenerek ve birçok modelini çalarak geliştirilen bir oyun önce bir konuda yorum yapmadan araştırmanızı tavsiye ediyorum gelelim metin2 ile magic to master benzerliğine ve bu konuda ki yorumlara arkadaşlar bu paylaşılan kaynak kodlar gameforgeye ait değil webzen ve ymir ait gameforge yayımcı yani ben bir ürün yaratıyorum trendyoldan satmak istiyorum trendyol benim adıma satıyor öncelikle bunu aklınızda tutun ikinci olarak @Laniatus Games telif olayları kaynak koda değil oyun içerisindeki modeller ve bir kaç tasarım hakkının onda olduğunu belirtiyor bundan kaynaklı hukuki hak açabilir tabi ki şirket Macaristanda olduğu için bu iş türkiye tarafında uzuyabilir ancak genede zarar görebilir bilen bilmiyen için söyliyim metin2mobil de @Laniatus Games nasibini almıştır gelelim metin2 ile Magic To master'e karekter skilleri ve hareketleri görünce a Metin2 diyorsunuz ancak bu metin2 ait birşey değil ki EverQuest II ile baktığınız zaman a metin2 diyiceksiniz e 1999 da çıkan bir oyun diğeri 2004de çıkan bir oyun ? Magic To Master öncelikle metin2 üzerinde denenmiş sonrasında Hero Engine arama motoru ile geliştirilen bir oyun Metin2 ile alakası olmuyan bir oyun gerçek zaman dediğimiz bir yapı ile yapılmakta nasıl ki EverQuest den esinlenerek Metin2 yapılmışsa Magic To Masterde Metin2 ve knight online esinlenerek yapılmış bir oyun yani şu açıdan bile sevinmeniz gereken bir durum hadi diyelim ki Metin2 benzerliği var okey niye Rubinim Alidra yada farklı oyunları oynuyorsunuz övünerek bahsediyorsunuz alın adam 5 kat daha farklı bir proje yapmış sevinmeniz lazım uzun uzun yazarımda anlıyabilicek pek insan yok şimdi bu anlatıklarıma da farklı yorum yapıcaklar neyse cevap dahi vermiyiceğim @ivernullah eline sağlık kardeşim seninde her masada varsın
O değil de hocam. Piyasa bir gram değişmemişBu kadar uzun yazını okumuyorum çünkü fazla konuşup boş konuşuyorsunuz. Umarım bu kadar konuşmak yerine biraz icraat yaparsınız. Siz buralarda yalanlarınıza ve uzun yazılarınıza kendinizi inandırın. Şahsen forumdaki üyelerin çoğu inanmıyor. Gelelim konumuza yok sahibiyiz yok biz yaptık dediğin (macar tasarımcıların yaptığı) modellemeleri SiberMt2 bile kullanmışken, böyle telif filanneyse birkaç ülkemizde baya bir yer edinmiş avukatlar ile konuştum. Lütfen ben bu files ile oyun açtığımda bana telif atın ve dava açın. .
everqueste baktım knight ondan almış gibi metin2 ile pek alaka kuramadım@Laniatus Games konuya açıklık getirmek istiyorum bilen bilmeyen herkes birşey konuşmakta Geliştiriciliği 2 tane sistem değiştirip var olanın üzerine iki üç fonksiyon öğrenip yazanlar burada bilmişlik taslıyor Metin2nin geçmişini bilmeden MMO oyunlarından anlamayan yabancı forumlardaki konuyu alıp burada paylaşan c++ ve c# zere anlamayan insanlar gelip burada bilmişlik taslıyor öncelikle telif hakkını olayına gelirsek Metin2 adlı oyun evet severek oynuyoruz evet geliştirmeye çalışıyoruz ancak Metin2 oyunu baştan sona EverQuest II ile esinlenerek ve birçok modelini çalarak geliştirilen bir oyun önce bir konuda yorum yapmadan araştırmanızı tavsiye ediyorum gelelim metin2 ile magic to master benzerliğine ve bu konuda ki yorumlara arkadaşlar bu paylaşılan kaynak kodlar gameforgeye ait değil webzen ve ymir ait gameforge yayımcı yani ben bir ürün yaratıyorum trendyoldan satmak istiyorum trendyol benim adıma satıyor öncelikle bunu aklınızda tutun ikinci olarak @Laniatus Games telif olayları kaynak koda değil oyun içerisindeki modeller ve bir kaç tasarım hakkının onda olduğunu belirtiyor bundan kaynaklı hukuki hak açabilir tabi ki şirket Macaristanda olduğu için bu iş türkiye tarafında uzuyabilir ancak genede zarar görebilir bilen bilmiyen için söyliyim metin2mobil de @Laniatus Games nasibini almıştır gelelim metin2 ile Magic To master'e karekter skilleri ve hareketleri görünce a Metin2 diyorsunuz ancak bu metin2 ait birşey değil ki EverQuest II ile baktığınız zaman a metin2 diyiceksiniz e 1999 da çıkan bir oyun diğeri 2004de çıkan bir oyun ? Magic To Master öncelikle metin2 üzerinde denenmiş sonrasında Hero Engine arama motoru ile geliştirilen bir oyun Metin2 ile alakası olmuyan bir oyun gerçek zaman dediğimiz bir yapı ile yapılmakta nasıl ki EverQuest den esinlenerek Metin2 yapılmışsa Magic To Masterde Metin2 ve knight online esinlenerek yapılmış bir oyun yani şu açıdan bile sevinmeniz gereken bir durum hadi diyelim ki Metin2 benzerliği var okey niye Rubinim Alidra yada farklı oyunları oynuyorsunuz övünerek bahsediyorsunuz alın adam 5 kat daha farklı bir proje yapmış sevinmeniz lazım uzun uzun yazarımda anlıyabilicek pek insan yok şimdi bu anlatıklarıma da farklı yorum yapıcaklar neyse cevap dahi vermiyiceğim @ivernullah eline sağlık kardeşim seninde her masada varsın
- Konular
- 705
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 2,824
- Altın Konu
- 26
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- 897
- DevLira
- 6
I don't understand
- Konular
- 197
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 3mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,006
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 266
- MmoLira
- 11,432
- DevLira
- 39
Uygun alana taşındı ve başlık düzenlendi.
- Konular
- 115
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 20d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 423
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 2,602
- DevLira
- 24
Paylaşım için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...