Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba;
Ben SageTV uzun süredir oyuncusu olduğum metin2 de yeni şeyler denemeyi çok seviyorum. Forum açtım sunucu açtım çeşitli görevler aldım discordda görevler aldım. ve youtube mecrasına merak salmıştım madem o kadar iş yaptım neden youtubede video çekmiyorum diye düşündüm hemen
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ile anlaşıp video işine giriştim umarım uzun süren bir serüven olur. Cidden güzel eğlenceli ve bi o kadar da zor bir iş ama hakkından gelebiliyorum. Tabiki bu yolda destek çok önemli bunu okuyan değerli knkm kardeşim arkadaşım abim senden ricam yorumlarda ufak bir görüşünü bildirmen gelişmem açısından buna ihtiyacım var henüz ilk videom bazı sorunlar var farkındayım bidaki videolarda düzelteceğim eğer videoyu beğenirsen abone olmayı ve beğenmeyide ihmal etmessen çok sevinirim. Bu yazıyı okuyup değerli vaktini aldım çok teşekkür ederim sağlıcakla kal <3 umarım videolarda görüşürüz. <3
Bu 55 - 120 Bitmez (Uzun Soluklu) || METİN 3 SPARKY MT2 İLE GELDİ
İlk Videom Destek Pls
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.