romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Navicat Account Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyt061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 680

beyt061

Discord: Byth0n
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
30
Çözüm
2
Online süresi
2mo 4d
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 10 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
110
MmoLira
708
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba sevgili dostlar, ekte belirttiğim account.frm hatası ile karşı karşıyayım. Ftpde dosyalar rahatlıkla görüntülenebiliyor. Fakat navicate çektiğim zaman bu hatayı alıyorum. Ftpden dosyaları degistirdigim zaman ise dosya açılıyor fakat yaptığım değişiklikler kabul edilmiyor. Bu hata account ve player dosyalarında gözüküyor. Filesi incelemem içinde benim bu dosyalara giriş yapmam lazım. Not: Bu sorun yanlizca yabancı fileslarda oluyor tr fileslarda böyle bir sorun yok. Cözumu bilen varsa yanıtlarsa sevinirim. İyi forumlar.

Ekli dosyalar

• images (16).jpeg
    images (16).jpeg
    8.2 KB · Görüntüleme: 0
Merhaba sevgili dostlar, ekte belirttiğim account.frm hatası ile karşı karşıyayım. Ftpde dosyalar rahatlıkla görüntülenebiliyor. Fakat navicate çektiğim zaman bu hatayı alıyorum. Ftpden dosyaları degistirdigim zaman ise dosya açılıyor fakat yaptığım değişiklikler kabul edilmiyor. Bu hata account ve player dosyalarında gözüküyor. Filesi incelemem içinde benim bu dosyalara giriş yapmam lazım. Not: Bu sorun yanlizca yabancı fileslarda oluyor tr fileslarda böyle bir sorun yok. Cözumu bilen varsa yanıtlarsa sevinirim. İyi forumlar.
account.frm
account.myd
account.myi

dosyalarını tekrardan fileziilaya bağlan /var/db/mysql'a at 777 izni verin

ALINTIDIR

ÇÖZÜM BİR

TABLOYA SAĞ TIKLA REPAİR TABLE TUSUNA BAS EĞER OLMAZSA

ÇÖZÜM İKİ

şu dosyadan mysql account dosyasının içinden aşagıdaki belirttigim dosyaları al kendi dosyanın içine at sorun çözülecek
account.frm
account.myd
account.myi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri