- Konular
- 9,746
- Online süresi
- 29g 56828s
- Reaksiyon Skoru
- 7,325
- Altın Konu
- 211
- Başarım Puanı
- 559
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 11,931
- DevLira
- 18
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
League of Legends ve Valorant gibi oynaması ücretsiz popüler oyunların geliştiriciliğini yapan Riot Games, depremden etkilenen herkese destek olmak adına küresel çapta bir bağış organizasyonunu hayata geçirdiğini açıkladı ve ilk adım olarak Ahbap Derneği'ne 100 bin dolar bağışta bulunduklarını açıkladı.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından dünyaca ünlü popüler video oyun geliştiricisi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
, küresel çapta bağış organizasyonu oluşturdu ve başlangıç olarak 100 bin dolar bağış yaptı.KÜRESEL ÇAPTA BAĞIŞ ORGANİZASYONU OLUŞTURDU
'in internet sitesinde yaptığı paylaşımda depremden etkilenen bölgelerden gelen yıkıcı
ve görüntüleri görür görmez partnerleri olan International Medical Corps üzerinden bölgedeki yardım çalışmalarını desteklemeye başladığını açıkladı.RIOT GAMES, AHBAP'A 100 BİN DOLAR BAĞIŞTA BULUNDU
Topluluğunu destek vermeye çağıran
, ilk etapta 100 bin dolar tutarındaki bağışı sahadaki ihtiyaçları için Ahbap Derneği'nin hesabına yatırdığını duyurdu. Ayrıca deprem bölgesinde yardım bekleyen afetzedeler için de küresel çapta bağış organizasyonunu hayata geçirdi.Bir ay boyunca Riot Games topluluğunun yapacağı her bağışa karşılık şirketin de aynı miktarda bağış yaparak 150 bin dolar'a kadar ek destek olmaya devam edeceklerini açıkladılar.