Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

KnighT ~| KURTLAR VADiSi |~ 0nLine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 395

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PoLaT : 73 LeveL Warrior ve elinde +9 Raptor bulunuyor ustundede +8 chitin serisi vaR . Guzel bi adream charıdır. cimrinin tekidir :)

MeMaTi : 68 LeveL Mage ve SadeCe 5m Si olduğu için item alamaZz. MiLLeTe yaLvarir.polata soler ama 1k bile vermeZz..

AbduLLey : 71 LeveL elinde +9 iki tane cLeaver vardır ama GorewLerini Tek yapamaz hep polattan yrdm alır.

GuLLu : 59 LeveL priesT elinDe +8 Fabric Pants BuLunur. Bununuda Mavi kutudan buldu.

bir gün memati polata gider ve der : abi bana bi 10 m verirmisin 15 m lik item alcam adreamda kasamıyom deR.

PoLaT : Benim param bana yetmıyo sana nasıl veriyim der.

MeMaTi : elindeki +9 raptoru ve +8 chitin nasıl yaptın ...

PoLaT : paRayLa yaptım Gunde 5 saatimi GLypTodonT da geciriyorum 12 m kasıyorum...

memati : Tmm ...

memati 2 saat sonra gelır ve : abi 2 saat kestim 1m kastım :), Çıkmıyo napıyım ben gidip AbySs giTceM...

PoLaT : 0K.

bir gün polatla abduLLey WS. yapaR ...

Pot suz Ws YaPıLdı. Ve AbDuLLey KaZaNdi.

polat kazansaydı abdulley ona 10m vercekti abdulley kazandı polat onun gorewlerini ya***ak.

ama polat durmadan yaTTı Ve exp Dustu 1 lwl i Dustu. leveLi 73 oLdu.

ve CZ. ye TroL waRRior kesmeye gider... Ve kasaR :) Arasırada Human Tarafından YaTaR.

BENDEN BUKADAR +Rep BEKLERİM....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri