- Konular
- 9,746
- Online süresi
- 29g 56828s
- Reaksiyon Skoru
- 7,325
- Altın Konu
- 211
- Başarım Puanı
- 559
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 11,931
- DevLira
- 18
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
"Roman Reigns aslında WrestleMania 39'da Steve Austin için planlanan rakip değildi. Evet, Austin için büyük bir rakip düşünülüyordu ama bu kişi Reigns değildi. Brock Lesnar'dı. Fakat artık değil. Aylardır bununla ilgili tartışmalar dönüyordu çünkü Reigns ile The Rock'ı karşılaştırmak istedikleri için Austin'e de ilginç bir rakip bulmak istiyorlardı. Bir ara Brock Lesnar vs. Gunther fikirlerinin ortaya atıldığını da biliyorum.
Lâkin son zamanlarda bana, 'Bu gerçekleşmeyecek' veya 'Şu anda plan bu değil' gibi şeyler de söyleniyor. Ancak, son zamanlarda gündeme gelen haberler öncesinde bu tür planlar, sır olan bir şeydi ve Austin ile Austin'in karşı karşıya geleceği isim de sırdı.
Bu maçın artık geçersiz olduğunu düşünüyorum. Bu geceki RAW is XXX özel etkinliğinden yola çıkarsak Brock Lesnar ile Bobby Lashley arasında bir şeyler planlıyorlar gibi görünüyor. Lesnar vs. Lashley, WrestleMania 39 için henüz onaylanmasa da o yöne doğru gidiyoruz. Royal Rumble ve Montreal'de gerçekleşecek Elimination Chamber 2023 etkinliğinde işleri iyice kızıştıracaklardır."
— Dave Meltzer (Wrestling Observer Radio)
Lâkin son zamanlarda bana, 'Bu gerçekleşmeyecek' veya 'Şu anda plan bu değil' gibi şeyler de söyleniyor. Ancak, son zamanlarda gündeme gelen haberler öncesinde bu tür planlar, sır olan bir şeydi ve Austin ile Austin'in karşı karşıya geleceği isim de sırdı.
Bu maçın artık geçersiz olduğunu düşünüyorum. Bu geceki RAW is XXX özel etkinliğinden yola çıkarsak Brock Lesnar ile Bobby Lashley arasında bir şeyler planlıyorlar gibi görünüyor. Lesnar vs. Lashley, WrestleMania 39 için henüz onaylanmasa da o yöne doğru gidiyoruz. Royal Rumble ve Montreal'de gerçekleşecek Elimination Chamber 2023 etkinliğinde işleri iyice kızıştıracaklardır."
— Dave Meltzer (Wrestling Observer Radio)