- Konular
- 9,746
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 29d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 7,326
- Altın Konu
- 211
- Başarım Puanı
- 559
- MmoLira
- 11,934
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
"Bu konuda daima itibar ettiğim, her yerde dile getirdiğim kişi John Morrison'dır. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam Royal Rumble 2011'de aprondan yere düştüğünde ve Spider-Man gibi barikatlara yapışıp geri ringe atladığında bunu ilk yapan oydu. Çılgınca bir an ile elenmekten kurtulan ve Royal Rumble maçları için bir devrim başlatan ilk isim John Morrison'dı.
Hatırlıyorum da bunu gören herkes, 'Bu çılgıncaydı. Tek kelimeyle, HA-Rİ-KA!' demişlerdi. Ertesi yıl, artık şirkette değildi. Bunun üzerine, 'Bunu devam ettirecek kişi ben olmalıyım' dedim. Her yıl, insanların sabırsızlıkla beklediği, acaba bu sene ne tür bir çılgınlığa imza atıp elenmekten kurtulacak diye düşündükleri bir şeyi yapmak benim için bir onurdu çünkü bana göre sektörümüzün dönüm noktasında ve sektörümüzde başarılı olmak için gerçekten öne çıkmanın bir yolunu bulmaya çalışmalı, değişik yöntemlerle insanların sizin hakkınızda konuşmasını sağlamalısınız."
— Kofi Kingston (WWE's After The Bell Podcast)
Hatırlıyorum da bunu gören herkes, 'Bu çılgıncaydı. Tek kelimeyle, HA-Rİ-KA!' demişlerdi. Ertesi yıl, artık şirkette değildi. Bunun üzerine, 'Bunu devam ettirecek kişi ben olmalıyım' dedim. Her yıl, insanların sabırsızlıkla beklediği, acaba bu sene ne tür bir çılgınlığa imza atıp elenmekten kurtulacak diye düşündükleri bir şeyi yapmak benim için bir onurdu çünkü bana göre sektörümüzün dönüm noktasında ve sektörümüzde başarılı olmak için gerçekten öne çıkmanın bir yolunu bulmaya çalışmalı, değişik yöntemlerle insanların sizin hakkınızda konuşmasını sağlamalısınız."
— Kofi Kingston (WWE's After The Bell Podcast)