Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı TypeError syserr hatası acil yardım plsss

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JaxLeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 385

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Tılsım sistemini ekledim oyuna girince moblara sağ tıkladıgımda healthboard gelmiyor hiç bi işlev yok syserr de tek hata var çözemedim bi türlü yardımcı olabilecek varmı
[CODE lang="cpp" title="syserr"]0118 19:47:53631 :: TypeError
0118 19:47:53631 :: :
0118 19:47:53631 :: SetHPTargetBoard() takes exactly 6 arguments (5 given)
0118 19:47:53631 ::

0118 19:50:57460 :: TypeError
0118 19:50:57461 :: :
0118 19:50:57461 :: SetHPTargetBoard() takes exactly 6 arguments (5 given)
0118 19:50:57461 ::

[/CODE]

SetHPTargetBoard bu pyhtonnetworkstreamphasegame içinde pycall olarak roota gönderiyor dediğim dosyadan ismi arat kaç argüman alıyor ona göre game.py den o argümanı tamamla sanırım en son element eklemişsindir game.py de aynı dediğim ismi arat argüman olarak element ekle istediğin ismi ekleyebilirsin Ahmet Mehmet farketmez sonra sanırım onu targeta gönderirdir. Game.py deki o fonksiyonun def SetHPTargetBoard(xx, yy, aa, ahmet) sonra altında targeta giden aynı isim vardır yine onun karşısında argüman Olarak aynı ismi gir sourcede element kaçıncı sıradaysa o sıraya ekle(hepsinde). uitargat a gel oraya da ekle sistemi eklediğin dosyayı kontrol et. Telefondayım ancak bu kadar yardımcı olabilirim. :)

Son düzenleme:
SetHPTargetBoard bu pyhtonnetworkstreamphasegame içinde pycall olarak roota gönderiyor dediğim dosyadan ismi arat kaç argüman alıyor ona göre game.py den o argümanı tamamla sanırım en son element eklemişsindir game.py de aynı dediğim ismi arat argüman olarak element ekle istediğin ismi ekleyebilirsin Ahmet Mehmet farketmez sonra sanırım onu targeta gönderirdir. Game.py deki o fonksiyonun def SetHPTargetBoard(xx, yy, aa, ahmet) sonra altında targeta giden aynı isim vardır yine onun karşısında argüman Olarak aynı ismi gir sourcede element kaçıncı sıradaysa o sıraya ekle(hepsinde). uitargat a gel oraya da ekle sistemi eklediğin dosyayı kontrol et. Telefondayım ancak bu kadar yardımcı olabilirim. :)
öncelikle teşekkür ederim kanka kontrol ettiğimde dediğin gibi eksik ekleme yapmışım osmanlı2 den söktüm tılsım sistemini
C++:
#ifdef ENABLE_PENDANT_SYSTEM
                PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "SetElementImage", Py_BuildValue("(i)", TargetPacket.bElement));
#endif
            }
            else if (pInstPlayer->CanViewTargetHP(*pInstTarget))
#ifdef ENABLE_VIEW_TARGET_MONSTER_HP
#ifdef ENABLE_PENDANT_SYSTEM
                PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "SetHPTargetBoard", Py_BuildValue("(iiiii)", TargetPacket.dwVID, TargetPacket.bHPPercent, TargetPacket.iMinHP, TargetPacket.iMaxHP, TargetPacket.bElement));
#else
                PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "SetHPTargetBoard", Py_BuildValue("(iiii)", TargetPacket.dwVID, TargetPacket.bHPPercent, TargetPacket.iMinHP, TargetPacket.iMaxHP));
#endif
#else
                PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "SetHPTargetBoard", Py_BuildValue("(ii)", TargetPacket.dwVID, TargetPacket.bHPPercent));
#endif

bu alanı es geçmişim aslında toplu arattırdım da ekledim bu dosyayı bana neden göstermedi anlamadım ama şimdi targetboard gözüktü fakat elementler moblarda gözükmüyor mysql taraflı ekleme mi var onu kontrol edicem mob proto da

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri