VirtusMt2 - M2Wars - M2Lord - EfesMt2 Sahibi Olarak Ortak & Sponsor Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtcnglr

〽️
Konular
503
Online süresi
3ay 5g
Reaksiyon Skoru
995
Altın Konu
64
Başarım Puanı
272
TM Yaşı
10 Yıl 8 Ay 18 Gün
MmoLira
7,045
DevLira
21

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,
2010'dan beri Metin2 PvP sektöründe bir çok iş yaptım ve projelerde bulundum.
Altyapı desteği sağladığım oyunlar; M2Lord (2 Sezon) - Efes Mt2 (2 Sezon) - Sky Metin2 - Karen Metin2 - Punch Metin2 - M2 Hero - M2 Nora - Movas Mt2 - Milat2 - Arsha2 - Marten2
Altyapıyla birlikte bana ait olan oyunlar; Virtus Mt2 (3 Sezon) - M2Wars (3 Sezon) - M2Zeus (2 Sezon) - M2Wars 2023 (Aynı Anda 2 Server 1-99 Oldschool ve 1-105 Metin Farm Yapısı)
Ortaklık yaptığım oyunlar; Kafalar Mt2 (2 Sezon)

Yukarıda isimlerini belirttiğim oyunlarımızı piyasanın büyük bir çoğunluğu zaten biliyor.
Kendi geliştirdiğim altyapıyla birçok yüksek sayılarda online gören ( şişirme değil ) oyunlar açtık.
Aynı şekilde oyun dosyaları - yönetim ekibi - reklam politikası vb. işlemler tarafımca sağlanacaktır.
Finans olarak ve yönetim olarak işinden anlayan piyasaya ismini duyurmak isteyen, yeni isimlerle piyasaya giriş yapmak isteyen kişilerle ortak projeler yürütmek adına bu konuyu açıyorum.

Hangi oyun düzenlerini sağlayabilirim?
»
1-99 Oldschool & 1-99 NewSchool
» 1-105 Oldschool & 1-105 NewSchool
» 98-99 WS'lik & 104-105 WS'lik

Garantim: İşini yapmaya çalışan diğer arkadaşları baltalamak adına değil ancak; orijinal olarak sorunsuz açılıp, sorunsuz yönetilen ve filesimin sorunsuz olduğunun garantisini veren biriyim.

Tek seferlik kendi adınıza açmak istediğiniz oyunlar için arkaplanda işi yürütebilecek biri olarak da projelerinizde yer alabilirim.

En son oyunumuzun açılışından ufak bir görsel;

Aktif oyun değerlerine ait anlık %'lik görsel;

Oyunun son zamanlarında çok çok az online kalmışken yapılan OX Eventi;

Aktif oyun pazarları;

Bu sektörü bir iş olup ciddi olarak proje girişiminde bulunmak isteyenlere diğer tüm oyunlarımın;
» Selam videoları,
» Açılış videoları,
» Savaş videoları,
» Oyunun sorunsuz & bakım yapılmadan en az 20 gün açık kaldığına dair kanıtlar,
» Kazanç tabloları,
» Harcama tablolarını gösterebilirim.

Son iki güncel oyunun tanıtım siteleri;

Eğer yakın çevrede iseniz daha büyük projeler için yüz yüze görüşmeler de sağlayabiliriz.

Bu hizmetin yanında diğer hizmetlerime göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İletişim;
Discord:
mrtcnglr#0001
Web:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)