Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Buyukhosting.com Mağduriyet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaCi78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

RaCi78

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
3d 13h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 19 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
604
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar,
İlgili firmadan 6aylık sunucuyu arkadaşlarla zevkine takılmak amaçlı zevkine satın aldım. Hatta fatura kesim döngüsüne göre 1 veya 2 kere yeniledim. Yeri geliyor sunucuya 1ay 2ay uğramıyorum. 25.08.2022 tarihinde sunucuya erişim sağlayamadım ve ticket attım kim bilir ne zaman kapandı. Asla ama asla ödeme de gecikme yapmadım. 02.09.2022 tarihine kadar ticket cevaplanmadı, otomatik sistemin attığı cevaptan başka. Sitem ettiğimde ise 'İşlemin tamamlanmasını bekleyin!' gibi cümleler kurabiliyorlar. 1 haftadır ne işlemmiş :) Ticketimin 10.gününde saat 12:00'a kadar teslim edilmez ise şikayet edeceğime dair cevap yazdım. Yarısı gün olması lazım tam hatırlamıyorum firma yetkilisi cep numaramdan arayarak yarın teslim edeceğini söyledi fakat yine teslimi 2 gün sürdfü. Çünkü yolladığı packlar hatalıydı. Tam hatırlamıyorum sucuya yine 1 2 aydır uğramıyordum. Bugün (18.01.2023) giriş yapmayı denedim giriş yapamadım. putty erişim sağlayamıyorum yine sunucum kapatılmış. Ticket attğımda ise daha önceki sorunumdan yola çıkarak 'Arkadaşlar bunu neden yapıyorsunuz? Daha önce de belirttiğim gibi biz bu sunucuyu zevkine aldık. Size zorla satın da demedik. Yaptığınız son derece kul hakkı ve ayıp.' şeklinde ticket attım. Aldığım cevap fotoğrafta mevut.

(Ne işlem istiyorsunuz onu söyleyin saçma sapan ticket atmayın.)

Ne işlem isteyebilirim arkadaşlar siz söyleyin. Saçma sapan konuşanda ben oldum...

Zaten gerek duyup cevap bile yazmadım.

Söyleyecek çok şey var da iyi ki rankı alınmış. Sağlıcakla kalın.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    252.7 KB · Görüntüleme: 0
  • 2.png
    2.png
    275.5 KB · Görüntüleme: 0
  • 3.png
    3.png
    274.8 KB · Görüntüleme: 0
  • Son.png
    Son.png
    274 KB · Görüntüleme: 0

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şikayetiniz onaylanmıştır.

Satıcı firmanın Turkmmo Hosting Yetkilisi rankı olmadığı için Turkmmo Hosting Yönetimi konuya hakemlik yapmayacaktır.

Kardan adam olur da büyükhosting den adam olmaz. Yıllardır değişmeyen dandik hizmet 😏

yeni bi HASAN SARITASMI Doguyor :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri