"Bu işte çok fazla şey oluyor. Karakterlerle, özlü ifadelerle, sloganlarla çok uğraşıyorlar ve her şeyin organik olarak gelişmesine izin vermeyip, bunun nereye varacağını görmek için çok aceleci davranıyorlar.
Güreş hayranları, ringde pes etmediğinizi ve sizin orada olduğunuzu gördükleri sürece, her şeyinizi ortaya koymuş bir şekilde var gücünüzle çalışmaya devam ettiğinizi gördükleri sürece bunu takdir edeceklerdir. Ve zamanla sizi yükseltecekler, size hakkınızı teslim edeceklerdir.
Yani aslına bakarsak, bu konuda üzülenler var ama üzülmesinler çünkü bir maç kaybetmek veya maç üstüne maç kaybetmek, size bir şey kaybettirmiyor aksine sizi terfi ettiriyor. Tabii bu benim şahsi görüşüm. Maç kaybedince sürekli sinirlenenleri anlamıyorum.
Bu mesleğe girdiğimde öğrendiğim şeylerden biri de maç kaybettikten sonra bununla nasıl başa çıkacağımı öğrendiğimdi. Kaybetmeyi öyle güzel bir şekilde öğrenmiştim ki zamanla kendimi efsaneleşirken buldum ve yükselişe geçtim. İstediğim terfi gelip beni otomatikman buldu. Kariyerim boyunca çıktığım her maçta daima o kadar çok efor sarf etmeye ve seyirciye güzel şeyler izletmeye çalıştım ki, kaybettiğimde güreşseverler bunun korkunç bir şey olduğunu düşündüler."
— Sting (The Ringer)