- Konular
- 9,746
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 29d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 7,326
- Altın Konu
- 211
- Başarım Puanı
- 559
- MmoLira
- 11,934
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
"Karımın hâlâ güreşiyor olmamdan dolayı bazı endişeleri var. Bazı dostlarımın da keza öyle. Fakat aynı zamanda Sting'in hikâyesinin nasıl sona ereceğini de merak ediyorlar. Bu sanki, 'Kaç tane daha Super Bowl kazanmam gerekiyor?' gibi bir şey. Yeter artık, bu kadar güreştiğim yeter diyebileceğim bir noktaya geldiğimi düşünüyorum. 63 yaşındayım ve hâlâ elimden gelenin en iyisini sizlere sunmaya çalışıyorum, ancak vücudum artık eskisi gibi değil ve beni sevenleri korkutmaya başladığımı hissediyorum.
AEW ile olan sözleşmem 2023 yılı içerisinde sona eriyor, tam olarak ne zaman sona ereceğini söylemek istemiyorum, bu bende kalsın. Sözleşmem sona erdiğinde, yüzümü boyamanın arkasındaki zaman da sona erecek ve yüzü boyalı adamı bir daha etrafta göremeyeceksiniz.
Son maçımda ne yapmak istediğimi ise henüz bilmiyorum, ancak kesinlikle Darby Allin'ın bunun bir parçası olmasını istiyorum."
— Sting (D Magazine)
AEW ile olan sözleşmem 2023 yılı içerisinde sona eriyor, tam olarak ne zaman sona ereceğini söylemek istemiyorum, bu bende kalsın. Sözleşmem sona erdiğinde, yüzümü boyamanın arkasındaki zaman da sona erecek ve yüzü boyalı adamı bir daha etrafta göremeyeceksiniz.
Son maçımda ne yapmak istediğimi ise henüz bilmiyorum, ancak kesinlikle Darby Allin'ın bunun bir parçası olmasını istiyorum."
— Sting (D Magazine)