Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Kilitli Pack ile auto Packer Güncelleme ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arazi19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 476

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm arkadaşlar kurmuş olduğum bi server de packlarim kilitli bir şekilde aotu packere yüklenmiş. Ben bu locale_tr yi falan düzenlemek istiyorum fakat auto packerde kilitli olmasından dolayı düzenleyemiyorum. Bu konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar bi iletişime geçerse sevinirim. Hayırlı günler .

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Selamın Aleyküm arkadaşlar kurmuş olduğum bi server de packlarim kilitli bir şekilde aotu packere yüklenmiş. Ben bu locale_tr yi falan düzenlemek istiyorum fakat auto packerde kilitli olmasından dolayı düzenleyemiyorum. Bu konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar bi iletişime geçerse sevinirim. Hayırlı günler .

Merhaba files kendinize mi ait ? Yoksa bilişimin kurduğu files mi ?

Eğer kendinize ait ise indirdiğiniz konun altından yardım isteyebilirsin paylaşan kişiyle konuşarak.

Bilişim filesi ise ticket açarak packların unpacklı halını isteyebilirsin.
Ama tahminen sizden ek ücret isteyeceklerdir unpacklı dosyaları vermek için.

Sorunu tam olarak anlayamadım da biraz daha detaylandırabilir misin.
Tahminen bilişimin filesi kanka.
Files kendime ait fakat bi arkadştan yardım istemem ile packlarımı kilitleyip auto packer de güncelleme yapıp gitti. Şuan o arkadaşla iletişim kuramıyorum. Packlarımı düzenleyeceğim fakat packlar kilitli olduğundan dolayı açamıyorum ve doğal olarak da auto packere güncelleme yapamıyorum.
Arkadaşınızdan açık packleri isteyin. Onun dışında açım gerçekleştiremezsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri