HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1 120 farmlık orta emek server files satlıkdır oyunda kesinlikle core yoktur alicak arkadaşlar dc adresimizden bana yazsın
discord adım patron2 dir
kesinlikle core yoktur tüm bilgileri söylenecekdir
ac kur şeklinde satlık degil srceli kompile github adresinden devamlı erişim alacak arkadaş saglayabilir
tek kişiye satılıcakdır 2 kişi kesinlikle olmiyacakdır
files globaldırr 11 dil vardır fakat 3 dil cevirdim alacak arkadaşlar devamını getir
deneme acıktır
turkmmo ile iç bir şekilde alakam yokdur satışı konusunda banada kefil olmazlar sorumluluk benim üstüme alacak arkadaş buna göre yazarsa sevinirim
discord adım patron2 dir
kesinlikle core yoktur tüm bilgileri söylenecekdir
ac kur şeklinde satlık degil srceli kompile github adresinden devamlı erişim alacak arkadaş saglayabilir
tek kişiye satılıcakdır 2 kişi kesinlikle olmiyacakdır
files globaldırr 11 dil vardır fakat 3 dil cevirdim alacak arkadaşlar devamını getir
deneme acıktır
turkmmo ile iç bir şekilde alakam yokdur satışı konusunda banada kefil olmazlar sorumluluk benim üstüme alacak arkadaş buna göre yazarsa sevinirim
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
X platformlara ait içerikler bu forumda barındırılmamaktadır ekstra Öğeyi görmek için üye olmalısınız. satışı olan bir filesi satışa sunamazsınız.
X platformlara ait içerikler bu forumda barındırılmamaktadır ekstra https://forum.turkmmo.com/konu/3797250-best-selling-1-120-server-files-multi-language-system/ satışı olan bir filesi satışa sunamazsınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)