- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,084
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,470
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba, ben Burak. 26 yaşındayım ve uzun yıllardır Metin2 sektörü içerisinde aktif olarak yer alıyorum. Bu süreçte hem teknik tarafta hem de oyun yönetimi tarafında birçok farklı projede görev aldım ve ciddi bir tecrübe birikimi edindim. Özellikle Metin2 ile ilgili yaşanan teknik problemler, performans sorunları, kurulum hataları, client/source kaynaklı problemler ve genel sistem düzenlemeleri konusunda düzenli olarak destek veriyorum.
Amacım burada sadece kısa cevaplar vermek değil; yaşadığınız sorunun kaynağını doğru tespit edip kalıcı ve sağlıklı çözümler sunmak. Her kullanıcının sorununa, detayına göre özel yaklaşmaya özen gösteriyorum. Eğer siz de Metin2 ile ilgili bir konuda desteğe ihtiyaç duyuyorsanız, konudan bana ulaşabilirsiniz. Müsaitlik durumuma göre en hızlı şekilde dönüş yapıp yardımcı olmaya çalışırım.
Kısacası, uzun süredir içinde bulunduğum bu sektörde edindiğim bilgi ve deneyimi paylaşarak, ihtiyacı olan herkese güvenilir ve profesyonel destek sunmayı hedefliyorum.
themanji
Kendisiyle çalıştım çok bilgili birisi sorunsuz tüm işlemlerini halletti Herkese tavsiye ederim.
Güvenilir kendisi yapamadığım bir kaç sorunda ücretli destek aldım kendisinden
Manji - Burak Demir ' kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum 0'dan şahsım adına güzel bir proje çıkardı temiz ve titizliği tüm dosyalardaki, hakimiyeti gerçekten olağın üstü şu piyasada işinin ehli az sayıda insan kalmış gerçekten çözemeyeceği içinden çıkamayacağı hiçbir sistem core sysr görmedim aldığı paranın hakkını veren saygılı seviyeli birisi olduğu için çok teşekkür ediyorum eğer bir işlem yaptırıcaksanız kesinlikle bu burak kardeşim olmalı tekrar eline sağlık vermiş olduğun destek ve ilgi için.
Hayırlı Satışlar Hayırlı İşler.
CB
Manji hocam ile çalışmaya başladık kendisine ilgi, alakası ve samimiyeti için teşekkür ediyorum.
Forumun 12 yıllık üyesiyim. Manji ile oyun dosyalarına yönelik çalışma başlattık. İlgili, içten ve müşteri memnuniyetine önem veren bir arkadaşımız diyebilirim. Çalışma sonunda da dosyaların mükemmel olacağına yönelik güveni kendisi edindiriyor. Tekrardan teşekkür ediyorum.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Manji - Burak Demir ' kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum 0'dan şahsım adına güzel bir proje çıkardı temiz ve titizliği tüm dosyalardaki, hakimiyeti gerçekten olağın üstü şu piyasada işinin ehli az sayıda insan kalmış gerçekten çözemeyeceği içinden çıkamayacağı hiçbir sistem core sysr görmedim aldığı paranın hakkını veren saygılı seviyeli birisi olduğu için çok teşekkür ediyorum eğer bir işlem yaptırıcaksanız kesinlikle bu burak kardeşim olmalı tekrar eline sağlık vermiş olduğun destek ve ilgi için.
Hayırlı Satışlar Hayırlı İşler.
CB
Bu işin üstadı kim diye sorsalar düşünmeden cevap verebileceğim birisi hayırlı satışlar
- Konular
- 31
- Online süresi
- 4mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 213
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 9,019
- DevLira
- 54
işinin ehlidir hayırlı satışlar.
- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,084
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,470
- DevLira
- 3
Teşekkür ederim kardeşimişinin ehlidir hayırlı satışlar.

- Konular
- 2
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 95
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 1,751
- DevLira
- 3
Hayırlı satışlar sizi her daim mutlu eder..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)