Konu Sahibi Konu Sahibi fatytas Level 3 Katılım 8 Mar 2014 Konular 5 Mesajlar 145 Online süresi 1g 38470s Reaksiyon Skoru 5 Altın Konu 0 Başarım Puanı 79 TM Yaşı12 Yıl 1 Ay 15 Gün MmoLira 62 DevLira 0 7 Ara 2022 #11 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! ghan84' Alıntı: güneş ay iksiri yok pot basmanız gerekiyor 75 silahlar npc de satılıyor skill npc var oyuna başlamadan sildim boş geldi bana ama detaylarını bilmem oynayan arkadaşlar anlatsın Genişletmek için tıkla Bir giren bir daha giriyor Dönüşümleri yapman en az 2 ay
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! ghan84' Alıntı: güneş ay iksiri yok pot basmanız gerekiyor 75 silahlar npc de satılıyor skill npc var oyuna başlamadan sildim boş geldi bana ama detaylarını bilmem oynayan arkadaşlar anlatsın Genişletmek için tıkla Bir giren bir daha giriyor Dönüşümleri yapman en az 2 ay