Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Zelius2 Kendine Has Tarzı İle 1-99

• Konuyu başlatan CorPix
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 2K
Zelius2
Zelius2 metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. Zelius2 kayıt ol ve Zelius2 indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı 199, Zorluğu orta, Server Tipi diger olarak belirlenmiştir. Zelius2 metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. Zelius2 açılış tarihi 2022-11-23, bir an önce Zelius2 pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Benim tarzım gibi özgün olmaya çalıştığınız için sevindim. Alışılmışın dışında bir dizayn. Bu sevindirici. Fakat bu yapılar global oyuncuların oynamak isteyeceği yapılar. Türk MMORPG kültürü çok kötü. Ya nostalji isterler ya da 5 kat trilyon hasar vurmayı. Kendi yapınızı insanlara kanıtlamak için yüksek bütçeye ihtiyacınız var. Eğer yok ise yüksek stabilirlikle oyuncu kaybetmeden sürekli aylarca ilgilenmelisiniz. Benim şahsi fikrim projeniz başarılı fakat türk pazarında çok iş görmeyeceğini düşünüyorum. Yeriniz de olsam; daha ütopik bir oldschool anlayışına giderdim. Eski oyun anlayışının gözüne batmayacak yenilikler. Görsel güzellik. Clientiniz çok eski gözüküyor. İnsanların istediği eski client değil. Modernize edilmiş oyunda nostaljiyi aramak. Çalışma için teşekkürler. Bol şans.

Hayırlı olsun

Benim tarzım gibi özgün olmaya çalıştığınız için sevindim. Alışılmışın dışında bir dizayn. Bu sevindirici. Fakat bu yapılar global oyuncuların oynamak isteyeceği yapılar. Türk MMORPG kültürü çok kötü. Ya nostalji isterler ya da 5 kat trilyon hasar vurmayı. Kendi yapınızı insanlara kanıtlamak için yüksek bütçeye ihtiyacınız var. Eğer yok ise yüksek stabilirlikle oyuncu kaybetmeden sürekli aylarca ilgilenmelisiniz. Benim şahsi fikrim projeniz başarılı fakat türk pazarında çok iş görmeyeceğini düşünüyorum. Yeriniz de olsam; daha ütopik bir oldschool anlayışına giderdim. Eski oyun anlayışının gözüne batmayacak yenilikler. Görsel güzellik. Clientiniz çok eski gözüküyor. İnsanların istediği eski client değil. Modernize edilmiş oyunda nostaljiyi aramak. Çalışma için teşekkürler. Bol şans.
oyunlarına girdim çok farklı inan yazık günah oyuncu sayısı az

girdim baktım güzel server

on numara oyun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri