- Konular
- 456
- Online süresi
- 24g 21388s
- Reaksiyon Skoru
- 312
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 222
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 2,506
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Benim tarzım gibi özgün olmaya çalıştığınız için sevindim. Alışılmışın dışında bir dizayn. Bu sevindirici. Fakat bu yapılar global oyuncuların oynamak isteyeceği yapılar. Türk MMORPG kültürü çok kötü. Ya nostalji isterler ya da 5 kat trilyon hasar vurmayı. Kendi yapınızı insanlara kanıtlamak için yüksek bütçeye ihtiyacınız var. Eğer yok ise yüksek stabilirlikle oyuncu kaybetmeden sürekli aylarca ilgilenmelisiniz. Benim şahsi fikrim projeniz başarılı fakat türk pazarında çok iş görmeyeceğini düşünüyorum. Yeriniz de olsam; daha ütopik bir oldschool anlayışına giderdim. Eski oyun anlayışının gözüne batmayacak yenilikler. Görsel güzellik. Clientiniz çok eski gözüküyor. İnsanların istediği eski client değil. Modernize edilmiş oyunda nostaljiyi aramak. Çalışma için teşekkürler. Bol şans.
- Konular
- 49
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 293
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 22,417
- DevLira
- 0
Hayırlı olsun
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2g 81651s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 21
- TM Yaşı
- 3 Yıl 4 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 98
- DevLira
- 0
oyunlarına girdim çok farklı inan yazık günah oyuncu sayısı azBenim tarzım gibi özgün olmaya çalıştığınız için sevindim. Alışılmışın dışında bir dizayn. Bu sevindirici. Fakat bu yapılar global oyuncuların oynamak isteyeceği yapılar. Türk MMORPG kültürü çok kötü. Ya nostalji isterler ya da 5 kat trilyon hasar vurmayı. Kendi yapınızı insanlara kanıtlamak için yüksek bütçeye ihtiyacınız var. Eğer yok ise yüksek stabilirlikle oyuncu kaybetmeden sürekli aylarca ilgilenmelisiniz. Benim şahsi fikrim projeniz başarılı fakat türk pazarında çok iş görmeyeceğini düşünüyorum. Yeriniz de olsam; daha ütopik bir oldschool anlayışına giderdim. Eski oyun anlayışının gözüne batmayacak yenilikler. Görsel güzellik. Clientiniz çok eski gözüküyor. İnsanların istediği eski client değil. Modernize edilmiş oyunda nostaljiyi aramak. Çalışma için teşekkürler. Bol şans.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)