- Konular
- 69
- Online süresi
- 3ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 704
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 196
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 567
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Hakkında açılan şikayeti çözmediği için tüm hesapları kapatılıp satışları durdurulmuştur
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1g 3109s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 42
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 242
- DevLira
- 0
Alegria2'nin Sahibiyim Mertle Çalışmaktan Çok Keyif Alıyorum Uzun Süredir Beraber Çalışıyoruz Ufak Tefek Sorunlar Elbette ki Yaşıyoruz Fakat Anlık Çözümleri ve 7/24 Desteği Sayesinde Bu Ufak Sorunlar Bize Bir Problem Yaşatmıyor Mertle 2 Sezon Oyun Açtım Biri Alegria S1 +7000 Online Gördü Diğeri Alegria S3 +5000 Online Gördü 2 Oyunumda da Ufak Tefek Can Yakmayacak Sorunlar Dışında Ciddi Sorunlar Yaşamadım Kendisiyle Farklı Bir Çalışma Şeklimiz Vardır Bana Özel Files Yaptı İsteğim Üzerine İstediğim Mümkünatı Olan Bütün İsteklerimi Sorunsuz ve Söylenmeden Ekledi Kendisi Her Türlü Desteği Sağlamaktadır Çalışmaktan Pişman Olmazsınız Ağzı Olan Herkes Konuşuyor Herkes Birilerini Kötüleme Peşinde Bunlara Aldırmayınız Mertle Çalıştığınızda Kalite Nedir Görürsüz Sizlere Sadece Files Olarak Değil Bir Çok Konuda Destek Sağlayacağından Eminim Ben Kendisine Bana Böyle Bir Hizmet Sağladığı İçin Bana Samimi Davrandığı İçin Teşekkür Ediyorum
- Konular
- 53
- Online süresi
- 28g 11566s
- Reaksiyon Skoru
- 156
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 156
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 1,593
- DevLira
- 0
merti kötülemek maksadıyla yazmıyorum İşinin ehli birisidir biliyorum fakat bu yazılan yorumu Okuyan herkes bevisin yazdığını veya yazdırdığını biliyordur ama kimse kanıtlayamaz bunuAlegria2'nin Sahibiyim Mertle Çalışmaktan Çok Keyif Alıyorum Uzun Süredir Beraber Çalışıyoruz Ufak Tefek Sorunlar Elbette ki Yaşıyoruz Fakat Anlık Çözümleri ve 7/24 Desteği Sayesinde Bu Ufak Sorunlar Bize Bir Problem Yaşatmıyor Mertle 2 Sezon Oyun Açtım Biri Alegria S1 +7000 Online Gördü Diğeri Alegria S3 +5000 Online Gördü 2 Oyunumda da Ufak Tefek Can Yakmayacak Sorunlar Dışında Ciddi Sorunlar Yaşamadım Kendisiyle Farklı Bir Çalışma Şeklimiz Vardır Bana Özel Files Yaptı İsteğim Üzerine İstediğim Mümkünatı Olan Bütün İsteklerimi Sorunsuz ve Söylenmeden Ekledi Kendisi Her Türlü Desteği Sağlamaktadır Çalışmaktan Pişman Olmazsınız Ağzı Olan Herkes Konuşuyor Herkes Birilerini Kötüleme Peşinde Bunlara Aldırmayınız Mertle Çalıştığınızda Kalite Nedir Görürsüz Sizlere Sadece Files Olarak Değil Bir Çok Konuda Destek Sağlayacağından Eminim Ben Kendisine Bana Böyle Bir Hizmet Sağladığı İçin Bana Samimi Davrandığı İçin Teşekkür Ediyorum
Bütün kelimelerin başlarını Büyük harfle hiç üşenmemiş capslok basmış helal olsun
Okadar övmüşki insan babasını bu kadar övmez helal olsun
Bu Yorumu Bevisin yazdığına eminim ama kanıtlayamam
Tekrar söylüyorum kötülemek maksadıyla yazmadım mert işinin ehli bilgili birisidir.
Gülelim diye yazdım hayırlı satışlar
- Konular
- 71
- Online süresi
- 2ay 7g
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 151
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 10,032
- DevLira
- 0
2 tarafıda tanımamda her kelimenin başı büyük yazıldığında çok tilt olurum ve bu ayberk discordda tüm duyuruları böyle atıyordumerti kötülemek maksadıyla yazmıyorum İşinin ehli birisidir biliyorum fakat bu yazılan yorumu Okuyan herkes bevisin yazdığını veya yazdırdığını biliyordur ama kimse kanıtlayamaz bunu
Bütün kelimelerin başlarını Büyük harfle hiç üşenmemiş capslok basmış helal olsun
Okadar övmüşki insan babasını bu kadar övmez helal olsun
Bu Yorumu Bevisin yazdığına eminim ama kanıtlayamamdiyen kaç kişiyiz
Tekrar söylüyorum kötülemek maksadıyla yazmadım mert işinin ehli bilgili birisidir.
Gülelim diye yazdım hayırlı satışlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)