- Konular
- 89
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 38
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 4,637
- DevLira
- -12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Proto Aracı
Selamlar. @blackdragonx61 3 Nisan'da bir proto aracı paylaşmış. Bu araç benim oldukça işime yaradı ve sizin işinize yarayabileceğini düşündüğüm için burada paylaşmak istedim. Sürüm GF 21.1.3.0 versiyonu ile uyumlu. 2014 item_proto ve mob_proto'ya dönüştürmek için varsayılan ayarları...
Derlenmiş game/db'yi Taşınması Gereken Dizine Taşı ve Eskilerini Yedekle
Selamlar. Komut dosyası, derlenmiş game/db'yi istenen bir konuma taşır ve eskilerini kullanıcı tarafından adlandırılmış yeni bir dizine yedekler. git/symlink kullanmazsanız faydalı olabilir. Python 3.4 ile çalıştırılır. Düzenlenmesi gereken kısımları yorum satırı olarak bildirdim aşağıda...
item_list.txt'de Icon'u Belirtilmemiş Eşyalara Varsayılan Bir Icon Atayın
Selamlar. Bu yapacağımız işlem ile item_list.txt içerisinde ikon yolu belirtilmemiş ya da item_list.txt'ye eklenmemiş eşyalara varsayılan bir ikon atıyoruz. You must be registered for see element.
İstemci ve Sunucu İçin Paket Hatası Ayıklama Eklentileri
Selamlar. Bu yapacağımız işlem ile istemci ve sunucu için paket hatası ayıklama özellikleri oluşturacağız. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered...
Kaydırma Çubuğunu Fare Tekerleğini Kullanarak Hareket Ettirin
Selamlar. Bu yapacağımız işlem ile kaydırma çubuklarını fare tekerleği ile hareket ettirebileceğiz. You must be registered for see element.
Eşyalara Eklediğiniz Cevherlerin Geçme Oranını Ayarlayın
Selamlar. Az önce hazırladığım bir dosyada cevher geçme oranlarının düzenlenmesi gerektiğini fark ettim. Düzenlerken forumda paylaşılmış mı merak ettim. Paylaşılanların hepsinde case USE_ADD_ACCESSORY_SOCKET: bu case'in içerisinde bulunan if (number(1, 100)
MySQL > Proto/Proto > MySQL Aracı
Selamlar. Bu araç locale dosyasında bulunan uzantısız item_proto ve mob_proto dosyalarını MySQL'e aktarıyor/sql uzantılı dosyaya dönüştürüyor. Aynı zamanda MySQL'de bulunan item_proto.sql ve mob_proto.sql'i locale dosyasında kullanılan uzantısız item_proto ve mob_proto'ya dönüştürüyor. Kaynak...
MySQL > Proto/Proto > MySQL Aracının Kaynak Kodları
Selamlar. Ne işe yaradığını diğer konuda detaylı bir şekilde anlattım. Konunun linkini hemen alta bırakıyorum. https://forum.turkmmo.com/konu/3801791-mysql-proto-proto-mysql-araci/ Kaynak kodlarını paylaşıyorum fakat siz derlerken muhtemelen hata alacaksınızdır çünkü istemcinin kaynak...
Kanal Değiştirme Sistemi
Selamlar. Turkmmo Server Files Projesi #1'de kullanılan kanal değiştirme sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. You must be registered for see element. You must be registered for see element. İyi forumlar dilerim.
Euro Truck Simulator 2 - Range Rover Startech 2018 1.40 Modu
Selamlar. Bugün Euro Truck Simulator 2'ye başladım ve mod olayını öğrendim. Bundan sonra beğendiğim ve bulduğum modları sizler için burada paylaşacağım. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: Mert İrşi
Euro Truck Simulator 2 - Mercedes-Benz C63 S 1.40 Modu
Selamlar. Mercedes-Benz C63 S modu özenle hazırlanmış bir mod, dikkatimi çektiği için belirtmek istedim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: Faruk Aygun
Euro Truck Simulator 2 - BMW M4 1.40 Modu
Selamlar. Sanırım modların nasıl uygulandığı ile ilgili detaylı bir anlatım yok kategoride. Gün içerisinde detaylı bir şekilde modların nasıl uygulandığını konu alan bir paylaşım yapacağım. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız...
Euro Truck Simulator 2 - Mercedes-Benz X Class (W470) 1.40 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: Nimit, VakkoTeam, Metin Tinaz, Harven
Euro Truck Simulator 2 - BMW 760i xDrive Long 1.40 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: BurakTuna24, Faruk Aygun
Euro Truck Simulator 2 - BMW M5 F10 1.40 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: Faruk Aygun, Berkay Pekesen
Euro Truck Simulator 2 - Mercedes-Benz S350 (W221) 1.40 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: VakkoTeam, Nimit
Euro Truck Simulator 2 - Skoda Superb 1.33 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: SgtBreadStick, KjayCopper, TruckersMP
Euro Truck Simulator 2 - Toyota Corolla 1.40 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: trzpro
Euro Truck Simulator 2 - Renault Megane ll 1.40 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: Berkay Peksen, Harun Aras
Euro Truck Simulator 2 - Volkswagen Amarok 1.40 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kaynak: trzpro, yellow1441
AnimA ARPG (2020) Ver. 2.6.7 MOD Menüsü APK | DMG | Tanrı Modu | Yüksek Hareket Hızı
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: AnimA ARPG (Action RPG 2021) Oyun Sürümü: 2.6.7 OBB Gerektirir: Evet Root Gerektirir: Hayır Mod Özellikleri: Menü Modu Yüksek Hasar Tanrı Modu Bedava Altın Yüksek Hareket Hızı Not...
Brave Nine - Tactical RPG Ver. 2.5.9 MOD Menüsü APK | Savaş Hızı ve Tekrarı
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: Brave Nine - Tactical RPG Oyun Sürümü: 2.5.9 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod İncelemesi: You must be registered for see element. Mod Özellikleri: Menü Modu Tanrı...
Fate/Grand Order (English) Ver. 2.17.0 MOD Menüsü APK | Tek Vuruş | Maksimum NP | Kolay Kazanç
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: Fate/Grand Order (English) Oyun Sürümü: 2.17.0 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod Özellikleri: Menü Modu Tek Vuruş Dönüşü (Diğer özelliklerle etkinleştirilmemiştir.)...
SAINT SEIYA COSMO FANTASY Ver. 2.12 MOD Menüsü APK | Çoklu ATK/DEF (1 - 1000) | Tek Vuruşta Öldür | Tanrı Modu | Sınırsız Beceri | Reklamsız
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: SAINT SEIYA COSMO FANTASY Oyun Sürümü: 2.12 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod İncelemesi (Bu inceleme eski modun incelemesi.): You must be registered for see element...
FarmVille 2: Country Escape Ver. 17.7.6907 MOD APK | Ücretsiz Hızlandırma | Ücretsiz Ahır Yükseltmeleri ve Benzeri Birçok Özellik
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: FarmVille 2: Country Escape Oyun Sürümü: 17.7.6907 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod Özellikleri: Ücretsiz Hızlandırma Ücretsiz Ahır Yükseltmeleri Sınırsız Anahtar...
GUNDAM BATTLE: GUNPLA WARFARE Ver. 2.04.01 MOD Menüsü APK | Otomatik Kazan | Sınırsız Beceri
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: GUNDAM BATTLE: GUNPLA WARFARE Oyun Sürümü: 2.04.01 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod Özellikleri: Menü Modu Otomatik Kazanma Limitsiz Beceri Kurulum: Root'lu Cihazlara...
God of Attack Ver. 2.2.5 MOD APK | Sınırsız: Altın, Elmas, Onur, Stat Puanları | & Daha Fazlası
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: God of Attack Oyun Sürümü: 2.2.5 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod Özellikleri: Limitsiz Altın Limitsiz Elmas Limitsiz Onur Puanı Limitsiz Otomatik Oynatma Limitsiz Çift...
Kingdom Warriors Ver. 2.7.0 MOD Menüsü APK | ATK Çarpanı | DEF Çarpanı | SPD Çarpanı ve Daha Fazlası | Reklamsız
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: Kingdom Warriors Oyun Sürümü: 2.7.0 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod Özellikleri: Menü Modu Saldırı Çarpanı Savunma Çarpanı Hız Çarpanı Beceri Bekleme Süresi Yok Yüksek...
Zombie Gunship Survival Ver. 1.6.28 MOD Menüsü APK | Sınırsız Cephane | Yeniden Bağlantı Yok | Aptal Düşman
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: Zombie Gunship Survival Oyun Sürümü: 1.6.28 OBB Gerektirir: Evet Root Gerektirir: Hayır Mod İncelemesi: You must be registered for see element. Mod Özellikleri: Menü Modu Sınırsız...
SHIN MEGAMI TENSEI Liberation D×2Ver. 4.1.00 MOD Menüsü APK | Tek Vuruşta Öldür | Tanrı Modu | Sınırsız MP | Reklamsız
You must be registered for see element. Play Store Link: You must be registered for see element. Oyun Adı: SHIN MEGAMI TENSEI Liberation D×2 Oyun Sürümü: 4.1.00 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod İncelemesi: You must be registered for see element. Mod Özellikleri: Menü Modu...
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Ver. 3.6.5 MOD Menüsü APK | Döviz Artışı | Sınırsız Karma | Gaz | Cephane | Hasar | Beceriler | Avantajlar
Play Store Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aldagames.zombieshooter Oyun Adı: The Walking Zombie 2: Zombie shooter Oyun Sürümü: 3.6.5 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod İncelemesi (İnceleme güncelliğini yitirmiş olabilir.): Mod Özellikleri: Menü Modu...
Noblesse:Zero with WEBTOON™ Ver. 1.10.0 MOD APK | DMG | HP | XP | FP
Play Store Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromedagames.noblesseglobal Oyun Adı: Noblesse:Zero with WEBTOON™ Oyun Sürümü: 1.10.0 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod İncelemesi: Mod Özellikleri: Oyuncu Seviyesi İçin Daha Yüksek Statü Bonusu (Atk/HP)...
Battle Islands Ver. 5.4 MOD APK | Geliştirici Menüsü | Sınırsız Para Birimi | Sınırsız Birlik | Reklamsız
Play Store Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.and.games505.battleislands Oyun Adı: Battle Islands Oyun Sürümü: 5.4 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod İncelemesi: Mod Özellikleri: Geliştirici Menüsü Limitsiz Birlik - Artış Yerine Dondurulur (Sabit 1...
Basketball Stars Ver. 1.33.0 MOD Menüsü APK | Daima Mükemmel Atış | Daima Backboard Hit | Daima Şanslı Top | Aptal Yapay Zeka
Play Store Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miniclip.basketballstars Oyun Adı: Basketball Stars Oyun Sürümü: 1.33.0 OBB Gerektirir: Hayır Root Gerektirir: Hayır Mod Özellikleri: Daima Mükemmel Atış Daima Backboard Hit Daima Şanslı Top Aptal Yapay Zeka (Yalnızca Yapay...
Might and Magic – Battle RPG 2020 Ver. 4.51 MOD Menüsü APK | Tek Vuruşta Öldür | Tanrı Modu | Sıra Hep Sizin | Sınırsız Beceri | Otomatik Kazanma
Play Store Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.runeguard Oyun Adı: Might and Magic – Battle RPG 2020 Oyun Sürümü: 4.51 OBB Gerektirir: Evet Root Gerektirir: Hayır Mod Özellikleri: Menü Modu Tek Vuruşta Öldür Tanrı Modu Sıra Hep Sizin Limitsiz Beceri Otomatik...
ONEPKG Dosyası Nasıl Açılır/Nasıl Kullanılır
Pek çok kişinin aşina olmadığı dosya türlerini kullanan birçok program vardır. Bu dosya türlerinden biri ONEPKG uzantısıdır. İlişkili olduğu program olan OneNote uygulamasının oldukça kullanışlı olduğunu düşünürsek, onu tanımak bir avantaj olabilir. Bu makalede, size bir ONEPKG dosyasını nasıl...
Geri Dönüş Sistemi
Selamlar. Flame Dungeon, Snow Dungeon, Devils Catacomb ve Deviltower Zone için geri dönüş sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. You must be registered for see element. İyi forumlar dilerim.
Çit Sistemi
Selamlar. Lonca savaşı için çit engeli sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. https://github.com/Iicymnius/Fence-System-for-Guild İyi forumlar dilerim.
Daha Hızlı Önyükleme, Temizleyici
Selamlar. Bu yapacağım paylaşımın içeriği FreeBSD kullanırken vakit kaybınızı önleyeceği gibi temizlikte yapacak. You must be registered for see element. Standart süreniz 10 saniye. /boot/loader.conf girin ve şunu müsait bir yere ekleyin: autoboot_delay=2 #Buradaki 2 saniye cinsinden...
Kopyalama Hatası Çözümü
Selamlar. Çoğunuz envanter sıralama ve kanal değiştirme sisteminde bu hata ile karşılaşmış olabilirsiniz, ancak küçük bir komut dosyasıyla da yararlanılabilen bir hatadır. Kanıt olarak ekleyebilrisin :D Paylaşım için teşekkürler. Opsiyonel: Bu şekilde server taraflı efsun botunda çok...
sys_err'a Eklenti
Selamlar. sys_err'a yapacağınız eklenti hata tetiklendiği zaman nereden geldiğini öğrenmenizi sağlayacak. İyi forumlar dilerim.
NPC'leri Konuşturun
Selamlar. Bu eklenti ile NPC'leri üzerine tıklayarak konuşturabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Osmanlı2 Server Files
Selamlar. Sürekli Discord hesabıma "Osmanlı2 arşivinde var mı?" diye mesaj alıyordum. Artık bu files için mesaj almak istemiyorum. Çok aradığınız Osmanlı2 dosyaları sizlerle. MariaDB 10.3 GCC 8 https://www.dosyaupload.com/1q9x0 https://www.dosyaupload.com/1q9x5 Kullanacağınız FreeBSD...
Zindan Bilgi Sistemi
Selamlar. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız konu altından bildirin, yardımcı olmaya çalışacağım. https://github.com/Iicymnius/Dungeon-Info-System İyi forumlar dilerim.
Hata Bildirim Sistemi
Selamlar. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız konu altından bildirin, yardımcı olmaya çalışacağım. https://github.com/Iicymnius/Bug-Report-System İyi forumlar dilerim.
Harita Mevcut Değilse Köyüne Dön
Selamlar. Bu eklenti ışınlandığınız harita mevcut değil ise köyünüze dönmenizi sağlayacak. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İyi forumlar dilerim.
Yöneticiler İçin Toplu Özel Mesaj Atma Sistemi
Selamlar. Yöneticiler için oyunculara toplu özel mesaj atma sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. You must be registered for see element. You must be registered for see element. İyi forumlar dilerim.
Hızlı Statü Sistemi
Selamlar. Sizlere paylaşılanlardan farklı bir hızlı statü sistemi paylaşmak istiyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İyi forumlar dilerim.
Hardware ID Ban Sistemi
Selamlar. Hardware ID Ban yani HWID Ban sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. https://github.com/Iicymnius/Hardware-ID-Ban-System İyi forumlar.
Eşyaya Bağlı Uzaktan Market Sistemi
Selamlar. Eşyaya bağlı uzaktan market sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. You must be registered for see element. You must be registered for see element. İyi forumlar dilerim.
Lonca Savaşına Giriş İzni Sistemi
Selamlar. Lonca savaşına giriş izni sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. https://github.com/Iicymnius/Guild-War-Permission-System
Lonca Geçmişi Sistemi
Selamlar. Lonca geçmişi sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. https://github.com/Iicymnius/Guild-History-System
Turkmmo Server Files Projesi #1 - Altyapı Server Files V1
Selamlar. Son sürümünde beğenmediğiniz eklenti veya düzeltmeleri geri alabilmeniz açısından işe yarayacağını düşündüğüm için paylaşmak istedim. İçerisinde Güncelleme Paketi #1'de mevcuttur. Gerekli detayların tamamı sabitteki konuda mevcut. https://www.dosyaupload.com/2M7cA
Euro Truck Simulator 2 - Spor Arabalar Trafik Paketi V9.3
Selamlar. Paket trafiğe 226 spor ve süper araba ekler. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Euro Truck Simulator 2 - BMC Levend 1.8 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Euro Truck Simulator 2 - BMW G21 1.42 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Euro Truck Simulator 2 - Mercedes-Benz C63S 1.42 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Euro Truck Simulator 2 - Fiat Bravo V1R80 1.42 Modu
Selamlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Geliştirilmiş Lonca Savaşı İlanı
Selamlar. Paylaşılanlardan daha sağlıklı ve biraz vakit alan bir geliştirme. Anlatımı dikkatlice takip ederseniz sorun yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Official 5, 6 ve 7. Efsun Renklendirme
Selamlar. 5, 6 ve 7. efsunları renklendirmek için aşağıdakileri uygulayın.
Yeni Bineklerde (Manu v.b.) Kuşak Konumunu Düzelt
Selamlar. İçerik başlıkta yazdığı gibidir.
Sohbet Geçmişi Penceresini Fare Tekerleğiyle Hareket Ettirin
Selamlar. Öncesinde hemen altta linkini verdiğim sistemi eklemeniz gerekiyor. https://forum.turkmmo.com/konu/3816409-karakter-sayfasini-fare-tekerlegiyle-gezin-python/
Envanterde Depo Butonu Oluşturun
Selamlar. @martysama0134'ün ENABLE_NEWSTUFF define'si ile neler yaptığını incelerken ACMD(do_click_safebox) komutuna denk geldim ve envanterde bir depo butonu oluşturdum. Aşağıdaki anlatımı eksiksiz uygularsanız envanterde oluşacak buton ile depoya erişim sağlayabileceksiniz. Ben hazırda...
Profil Görüntüleme Sistemini Aktif Edin
Selamlar. Profil görüntüleme için diğer konularda olduğu gibi birçok eklenti yapmanıza gerek yok. Zaten var olan bir sistemi tekrar eklemenin mantığı yok. Gerçi paylaşılan sistemlerin yazarları sanki aç karınla yazmış. You must be registered for see element. You must be registered for see...
Oyun Seçeneklerinde Profil Görüntülemeyi Engelleyin
Selamlar. Profil Görüntüleme Sistemini Aktif Edin paylaşımımdan sonra böyle bir genişletmeye ihtiyaç duydum. Profil isteğini engellemek için bazı eklentiler oluşturdum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. gameoptiondialog.py'ye yaptığınız eklentinin "x" ve "y" koordinatlarını kendinize göre...
Slot Yuvası İşaretleme Sistemini Great Çevrim Dışı Pazara Uyarlayın
Selamlar. @CinooBey istediği için yazdım bu düzeltmeyi. Slot Yuvası İşaretleme Sistemi (Inventory Slot Marking System) ekledikten sonra Great Çevrim Dışı Pazara eklenen eşyaların envanterdeki slotlarının kırmızı olması gerekirken olmuyormuş. Bu düzeltmeyi uyguladıktan sonra pazara eklediğiniz...
libjpeg Güncelleme Rehberi
Selamlar. libjpeg kütüphanesinin güncellenmesi ile ilgili bir konu olmadığı için size bir rehber hazırlamak istedim. Sadece rehberi iyi takip etmenizi istiyorum. İstemcinizi Visual Studio 2019 ile derlemeniz için yapmanız gereken kütüphane güncellemelerinden biri bu. Öncelikle hemen alta...
Notepad++ - Python Dosyalarında Oluşan Tab Hatasını Çözün
Selamlar. Zamanında benim Visual Studio Code kullanmama neden olan bu Tab hatasının çözümünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Konu için uygun kategori C++ / C# / Python değil ama daha fazla kişiye ulaşacağını düşündüğüm için buraya açıyorum. Kısa bir süre sonra olması gereken kategoriye taşıyacağım...
Kar Yağışı Sistemi
Selamlar. Daha önce paylaşılanlarda ışınlanınca, karakter atınca ve oyundan çıkıp tekrar girince tercihler siliniyormuş. Bu config üzerine kaydettiği için ışınlanınca, karakter atınca veya oyundan çıkıp tekrar girince tercihler silinmez. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...
Waffenset
Selamlar. Bu silah setini sizlerle paylaşmak istiyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Azrail Silah Seti
Selamlar. Bu silah setini sizlerle paylaşmak istiyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Kara Ork
Selamlar. Kara Ork sizlerle. Yeşil Uzaylı @[Murogram]'a selamlar. Virüs Taraması
Eski Slot-Boss'lar
Selamlar. Bu Eski Slot-Boss'ları sizlerle paylaşmak istiyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yan Menü İkonları
Selamlar. Küçük olduklarından zarif bir görüntüye sahip oldukları için paylaşmak istedim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.