Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba yeni pasif beceri sistemi ekledim fakat iconları bir birine giriyor elinde dds olan veya nasıl bunları düzenleye bilirim eklemiş olduğum
skillcommon.dds de hepsi mevcut fakat görmüyor
Eklediklerim
Sömürü
Direnç
Canavar Avcısı
Metin Avcısı
Boss Avcısı
Merhaba dostum. Öncelikle SUPPORT becerilerin kodlarını playersettingsmodule.py içine ekleyeceksin. Ardından locale/tr içinde skilldesc veya skilltable içinde hangi stunda olduğunu bilmiyorum ama bi yerde sub ismini çekiyor. örneğin : boss_avcisi.sub bu subun içine skillcommon.dds de boss avcısı kordinatlarını al sonra skilltableden veya skilldesc'den bu sub ismini ver. Kolay gelsin.
Merhaba dostum. Öncelikle SUPPORT becerilerin kodlarını playersettingsmodule.py içine ekleyeceksin. Ardından locale/tr içinde skilldesc veya skilltable içinde hangi stunda olduğunu bilmiyorum ama bi yerde sub ismini çekiyor. örneğin : boss_avcisi.sub bu subun içine skillcommon.dds de boss avcısı kordinatlarını al sonra skilltableden veya skilldesc'den bu sub ismini ver. Kolay gelsin.