MMO türü oyunlarda (SAM) yerleşik tam yetkili sunucu hareketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eddy'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hocam yorumunuzu okumuştum fakat o zaman acelem vardı dışarı çıktım ve aklımdan uçtu gitti kusura bakmayın.
Saldırı hızı, hareket hızı gibi hileleri sunucu tarafından sorgulatarak engelleme şansımız var tabi ki, oluşacak yük şuan konuya dahil bile değil, orası da bir şekilde hallolur.
Fakat metin2'de engellenmesi gereken şey saldırı hızı hareket hızı hilesi değil, farm botu hilesi. Pvp'lerde farm metin kesme odaklı küçükten büyüğe her sunucuda aynı. Zaten adı üstünde "metin". Metin kesme botu istemci üzerinden metni belirler ve karakterin o metne tıklaması döngüsünü sağlar, metni belirlemek ve tıklamak istemci üzerinde olması gerektiğinden hile sunucu üzerinden engellenemez. Bu konu hakkında çözümünüz veya bir düşünceniz var mı?

Cevabınız için teşekkürler, hızlı gitmesi veya vurması dediğim gibi çok önemli değil.
Metin2 oynadınız mı bilgim yok ama diğer MMORPG oyunları gibi tek client ile oynanan bir oyun değil, genelde PvP sunucularında 2 veya 3 client sınırı oluyor fakat hile sahipleri bunu da aşıp herbirerinde farm botu hilesini kullanıyorlar ve bunu bilgisayar başında yokken de devam ettirdiklerinde ortaya çok kötü sonuçlar çıkabiliyor.
Örnek olması açısından size bir video linki bırakıyorum demek istediğimi anlatan en iyi videolardan biridir kendisi.
Video bana ait olmamakla beraber, sesini kısıp izlemenizi öneririm.

Videoyu izlediyseniz neye çözüm aradığımı anlamışsınızdır. Client tarafında olması gereken metin bulma ve yönelme olayı. Botlar şuan buna yoğunlaşmış durumda.

Her türlü oyunda bir şekilde farm botu var buna Lost Ark, New World Knight oyunlarını örnek verebiliriz.
Hangi farm olayını getirirsek getirelim yine de ortada botlar olacak bunun engeli yok diye düşünüyorum. Çünkü işlemler client üzerinden yapılmak zorunda. İlla ki hile korumaları gelir hile çöp olur sonra bypass atılır hile tekrar gelir. Zaten sadece kendisi kullandığı için yayılmayan ve çalışan o kadar bot var ki oyunlarda.

Paylaşım için teşekkürler....

Emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)