Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba tekrardan, bildiğiniz üzere geliştirdiğimiz mmorpg oyununa yönelik gelişmeleri son zamanlarda bu kategoride paylaşmaya başladım.
Bu yüzden bu paylaşımın ilginizi çekebileceğini düşünüyorum, ve fikirleriniz varsa iletmekten lütfen çekinmeyin : )
Son paylaştığım optimizasyon videosunu hatırlayanlar olacaktır, oradaki giriş sahnesini önce bu şekilde değiştirdik.
Daha sonra volumetrik ışıklandırma ve bir kaç özel dokunuştan sonra, lokalizasyon'u da dahil ederek böyle güzel bir sanat ortaya çıkardık.
Fullscreen:
(Yerelleştirme ve kültürler için font hataları, ya da görsel hatalar iyileştirilme aşamasındadır burada yalnızca giriş sahnesindeki bir kaç dokunuşu göstermek istedim)
İyi forumlar : )
Bu yüzden bu paylaşımın ilginizi çekebileceğini düşünüyorum, ve fikirleriniz varsa iletmekten lütfen çekinmeyin : )
Son paylaştığım optimizasyon videosunu hatırlayanlar olacaktır, oradaki giriş sahnesini önce bu şekilde değiştirdik.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Daha sonra volumetrik ışıklandırma ve bir kaç özel dokunuştan sonra, lokalizasyon'u da dahil ederek böyle güzel bir sanat ortaya çıkardık.
Fullscreen:
(Optimizasyonun yukarıdaki video ile karşılaştırıldığında orada ne kadar hızlı olduğu buradaki videoyla kıyaslanabilir, sürüm değişimi nedeniyle optimizasyon bu videoda mevcut değildir.)(Yerelleştirme ve kültürler için font hataları, ya da görsel hatalar iyileştirilme aşamasındadır burada yalnızca giriş sahnesindeki bir kaç dokunuşu göstermek istedim)
İyi forumlar : )
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Gerçekten tatlı olmuş