OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplandı coinbase güvenilir mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustybjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kripto işlemlerimi bu siteyi geçirmeyi planlıyorum nasıl güvenilir midir daha önce kullanınız edeniniz oldu mu sizce sıkıntı yaşar mıyım? tecrübelerinizi aktarabilir misiniz

Çözüm
Coinbase’in küçük ya da büyük yatırımcı fark etmeksizin güvenilir bir kripto para borsası olduğunu söylemek mümkün. Amerika’da yasal kurumlarının kısmen de olsa güvenini kazanmış olması, milyonlarca yatırımcıya kripto para alım satım hizmeti vermesi ve milyarlarca dolar yöneten varlık şirketlerinin kripto para almasını sağlaması Coinbase’e güvenmek için bulunabilecek sebeplerden birkaçı.
Coinbase’in küçük ya da büyük yatırımcı fark etmeksizin güvenilir bir kripto para borsası olduğunu söylemek mümkün. Amerika’da yasal kurumlarının kısmen de olsa güvenini kazanmış olması, milyonlarca yatırımcıya kripto para alım satım hizmeti vermesi ve milyarlarca dolar yöneten varlık şirketlerinin kripto para almasını sağlaması Coinbase’e güvenmek için bulunabilecek sebeplerden birkaçı.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri