- Konular
- 187
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,724
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 22,889
- DevLira
- 273
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
How can you sleep at night? You have published files of a lot of people without even asking most of people's consent. I condemn you. You are the worthless person, you hurt and publish a lot people's work and time for what? Such a pathetic person you are. I hope you came across with the same thing in the future. I hope your files or your work will be published and you can understand the people you hurt. In our tradition, we have saying such as: People does not leave the world before they live what they have made live for people.Freebsd tunga
bunun kuzenine satmıştım kanka@H4ZEJ daha önce paylaşmış mıydın
hem ailecek dolandırıcılar hem de kurtlar vadisindeki iplikçi nedim gibilerbunun kuzenine satmıştım kanka
Sende sinir olduğum nokta ne biliyor musun? İlk önce ortalığı karıştırıyorsun sonra saf iyi çocuk ayaklarına bürünüyorsun. Senin art niyetin buraya ilk başta yorum yazmandan belli ki bu filesın ilk game mysqlini warez eden de sensin. Başkalarına iş yapacağım diyip dosyaları çekip, çalıp paylaşan birisin sonra gelip etikten ahlaktan bahsediyorsun. Benim seninle hiçbir zaman problemim olmadı sen problemin kendisisin zaten. Psikolojinin cidden bozuk olduğunu düşünüyorum umarım bir gün normal biri olabilirsin. Ayrıca ben bu dosyalar için üzülmüyorum hem bu güncelleme almamış hali hem de sorunlu hali. Daha önceki yorumlarımda da bahsettiğim gibi mükemmel dosyalar değil ve 2019 2020 arasında uğraştığım dosyalar yani eski. Benim tek üzüldüğüm kısım arkadaşımın da çok emeği vardı o ziyan oldu ve dediğin gibi daha iyisini her zaman yaparım ki yaptım da
Bu davranış karaktersizliğin bir göstergesi emek hırsızı
- Konular
- 94
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 9mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 603
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,220
- DevLira
- 27
bunun kuzenine satmıştım kanka@H4ZEJ daha önce paylaşmış mıydın
- Konular
- 171
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 5d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 210
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 180
- MmoLira
- 505
- DevLira
- 0
:QWDCQWDCbunun kuzenine satmıştım kanka
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)