Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar geçen sene kurduğum bir sitem var hali hazırda trafiği yoğunlaşmaya başladı. Benim için güzel bir durum aslında ama kesintiler yaşamaya başladım şu sıra. Bir cloud sunucu hizmeti lazım farkındayım. Şu an aldığım hizmette de sıkıntılar olabilir sunucular kaldırmıyodur belki bilmiyorum. O yüzden şöyle kesintisiz performanslı bi hosting lazım. Yorumlara dönerseniz sevinirim konunun aciliyeti var biraz.
sitenin trafiğinin artması senın için güzel hocam
ama uptime oranının yüksek olduğu bir hosting alman şart. Ben bu işleri bırakalı oldu biraz ama bırakmadan önce güzel hostingle çalışıyordum uptime konusunda diğer firmalara nazaran kesintisiz diyebilirim. sunucuları güçlü istiyosan oraya bi göz at. tavsiye ettiğim arkadaşlarm da güzel hostingle çalışıyor hala.
ama uptime oranının yüksek olduğu bir hosting alman şart. Ben bu işleri bırakalı oldu biraz ama bırakmadan önce güzel hostingle çalışıyordum uptime konusunda diğer firmalara nazaran kesintisiz diyebilirim. sunucuları güçlü istiyosan oraya bi göz at. tavsiye ettiğim arkadaşlarm da güzel hostingle çalışıyor hala.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)