- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 3
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Online Süresi
- 27m
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Arkadaşlar selamlar ben aqw den herhangi birisiyim ve türk topluluğunu daha güçlendirmek ve oyuna kazandırmak için tekrar dan 1 veya 2 tane daha oda açmaya karar veren birisiyim. 2015 de arkadaşın birisi Artix /join yulgar-3131 ışınlanma kodu ile yulgar barını türklerin ait olduğu bir ortama çevirdi ve bu bizi dahada birbirimize kolay bir şekilde erişmemize kolaylık sağladı ama artık bu odaların yeterli olmadığı bir çok oyuncu dahil onaylandı, ve bunun sebebi çoğunlukla oyuncuların yan karakter getirip türlü nedenlerden ötürü odanın max limitini bu şekilde lüzumsuzca işgal etmesinden oluşuyor. Ben ve daha bir çok insan bunun farkına varıp kimsenin yeni nesilde bunun için hiç birşey yapmadığına tanık olduk ve artık yeter dedik. En sonunda Artix /join yulgar-3131 kanalının yanı sıra Artix /join yulgar-6262 ve oda fullendiği taktirde son olarak Artix /join yulgar-6060 isimli odaların bekleme odası olması konusunda karara vardık. Umarım bu konu bir çok lüzumsuz işgalciden kurtulmamıza yada akıllarını başlarına getirmemize yardımcı olur. Hepinize tekrardan iyi oyunlar türk topluluğuna selamlar ve türk topluluğu için daha iyi bir ortam oluşturmakda bir nebze yardımcı olabildiysekde ne mutlu bizlere diyerek konuyu kapatıyor sağlıcakla kalın diyorum efenim... 

İsmimi özelden soranlar ise oyundaki ismim
SAYZER1097

SAYZER1097