Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mobile Legends: Bang Bang'de Ücretsiz Kostümler Nasıl Alınır

Lordexe

Rigby
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
144
Online süresi
2ay 3g
Reaksiyon Skoru
1,669
Altın Konu
36
Başarım Puanı
234
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 5 Gün
MmoLira
438
DevLira
15

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Mobile Legends, koleksiyonlarına eklemek isteyebileceğiniz kostümler sunsa da, her şey ücretsiz değildir, elmaslar size çoğu zaman görünüm elde etmek için ücretsiz olarak verilmez. Ancak Mobile Legends, size ücretsiz kostümler kazanmaktan keyif alacağınız etkinliklere hazırlamayı da unutmadı! Bu makalede Mobile Legends'ta ücretsiz görünümler edinmende sana yardımcı olacak.

SQ4maIQ.jpg

Ücretsiz etkinliklere dikkat edin. Bazen MLBB, oyuncularına görünüm kazanmak için belirli etkinlikler yaparak bir kostüm kazanma şansı verir. Ücretsiz eşyalar kazanmak için listelenen göreve odaklanmalısın!

1647965353669.png

Bir arkadaşınızdan kostüm isteyin. Bazen MLBB oyuncularınızdan biri cildinizi hediye edecek kadar mutlu olacaktır. Başka bir şey yapmadan önce onlara sormalısın, çünkü birinden istediğini almanın tek yolu bu olacaktır.
  • Bunu yapmak için MLBB'de o oyuncuyla bir hafta boyunca arkadaş olmalısınız.

Ülkeye özgü etkinlikler için bir VPN kullanın. Bazı oyuncular farklı bir sunucuya gitmek için bir VPN kullanacak ve ücretsiz bir şeyler almak için verilen görevleri tamamlayacak. Bu, bir Gusion/Lesley emote etkinliğinde ve KOF kostüm Latin America biletlerinde dolandı, ancak farklı yollardan bir şey elde etmek istiyorsanız, bunun için gidin!
  • Görevlerden bazıları, en az bir Klasik/Sıralı maçı oynamayı içerecektir, bu nedenle VPN'lerin diğer oyuncuları geciktirebileceği bilinmelidir.
1647965311307.png

Yeni Gelenler sandıklarını açın Yeni Gelenlerde, kullanıcıların Şafak Kristali kullanarak daha düşük bir maliyetle alabilecekleri yakın zamanda piyasaya sürülen bir görünümü (Özel etikete kadar) tanıtacak. Ancak, yeniden biriktirmek veya Yıldız Üyeliğinden kazanılabilen Yeni Varış biletleri olabilir. Son kostümü elde etmek için bu yöntemlerin her ikisini de kullanabilirsiniz.

1647965401285.png

Büyülü Çarkı kullanın. Büyülü Çark'ta kullanmaya devam ederseniz, boyalı veya elit bir görünüm elde etme şansınız var. Büyülü Çark iksirlerini biriktirmek, Yıldız Üyeliği için kazanabilir veya bazı etkinlikler için kullanabilirsiniz. Bir Büyü Kristal elde etmeyi başarırsanız, bir Efsanevi kostüm görünüm için kullanabilirsiniz!

Elmaslarını kullan. Bir hediye kartı (Apple veya Google Play) kullanarak daha fazlasını elde edebildiyseniz, bu elmasları her biçimde kullanabilirsiniz. bazen etkinlikler ile bedava elmas bile alabilirsiniz, ancak onları nasıl kazanırsanız kazanın, her türlü kostüm için kullanabilirsiniz.

MLBB kodlarına hazırlıklı olun. MLBB akışlarında (çoğunlukla oyunların sonunda), oyuncuların ücretsiz görünümler için kullanabilecekleri bir hediye kodu gösterecekler. Bunu yapmak için, web sitesinin kullanma bölümüne gitmeniz ve orada listelenen talimatları izlemeniz gerekir.
  • Bu kodların beklenenden daha hızlı kullanılacağını unutmayın, bu nedenle ücretsiz bir görünüm kazanma şansı için akışı izlemelisiniz.
1647965444957.png

Şafak Çağrısına katılın. Şafak Çağrısında, Şafak Kristali kullanırken ücretsiz Kostümler ve eşyalar kazanma şansı vardır. 10 kez çekiliş yaptığınızda (veya Şans Puanınızı 80'e çıkararak), rastgele bir skine sahip olacaksınız.
  • Kullanımı yarı yarıya azaltacak (25 Şafak Çağrısı) Günlük İndirimden yararlanmalısınız.
Yıldız Üyeliği satın alın. Bir ay süren bir Yıldız Üyeliği satın almaya karar verirseniz, beş Kostüm seçme seçeneğiniz olacak. Biri yeni çıkan Kostüm ve diğer dördü yeniden yayınlanıyor. Bu görünüm kalıcıdır ve savaşta kullanılabilir. Ayrıca hemen bir Boyalı Kostüm kazanabilirsiniz.

Büyük Koleksiyon çekilişine katılın. Büyük Koleksiyon çekilişinde, Elit ve Koleksiyoncu görünümüyle birlikte Temel Kostüm kazanma fırsatı vardır. Ücretsiz jetonlarla ile yapmaya devam ederseniz, MLBB oyuncuları için Temel Kostümleri kazanmaya kadar gidebilir, ancak elmas harcayanlar Koleksiyoncu Kostümünü hızla elde edebilir.

1647965540787.png

Şans Çarkı. kalıcı olarak kullanılabilecek ücretsiz bir temel görünüm sunar. Birkaç çekilişle Kostüm alacağınız garanti olmasa da, Kostümü biletleriniz veya Şans Çarkında biletlerinizle kazanabilirsiniz.
  • Ayrıca 40 Şanslı Taşına her 90 günde bir dönen ücretsiz özel bir görünüm kazanabilirsiniz. Buna Odette'in Kelebek Tanrıçası, Sun'ın Sokak Efsanesi veya Johnson'ın Ölüm Yolculuğu dahildir.

uyarılar​

• Görsel dış kostüm komut dosyalarını indirmeyin. Yapımcılar güvenli olduğunu kabul etseler de, oyundan men edilmenize neden olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler Senin Sayende Ücretsiz Kostümüm Oldu. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri