BlackMoonShield AntiCheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackFullMoon

Level 4
Konular
20
Online süresi
1ay 13g
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
Başarım Puanı
88
TM Yaşı
4 Yıl 3 Ay 3 Gün
MmoLira
1,657
DevLira
21

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

BlackMoonShield Nedir ?

Online oyunlarda oyun yöneticilerinin ve temiz oyun oynayan kullanıcıların büyük sorunlarından bir tanesi hilelerdir
BlackMoonShield hilelere önlem almak için geliştirilmiş güçlü bir anticheat yazılımıdır.

BlackMoonShield Nasıl Çalışır ?
Oyun içerisinde hile yapımında kullanılan bellek adreslerini kontrol eder illegal bir degişim gördügünde algılar
Çeşitli enjeksiyon yöntemlerini debugger yöntemlerini algılar
Dosyalarınızın güvenligini saglar dosyalarınızda degisik yapılamaz
Birçok özelligi bünyesinde barındırır

Tabiki kimsenin veremedigi gibi bende %100 olarak koruma saglıyorum diyemem diyende zaten kendiside inanması gerekir çünkü hileciler bir yolunu bulup
hilelerini kodlayacaklar biz bir yolunu bulup tekrardan algılatacagız

Birkaç video bırakıyorum asagıya bazı özelliklerini gösterdim çok daha fazlasını test edebileceginiz bir test server ekleyecegim birkaç gün içerisinde

1) Python Enjeksiyonlarına Karsı Alınmıs Bir Önlem Hangi Fonksiyonun Kullanıldıgınıın Önemi Yoktur Python Enjeksiyonlarını Algılar

Örnek

2) Serverinizde Hile Yapabilicekleri Degerleri İzler Ve Algılar videoda attackspeed göstermisim sadece wallhack saldırı hızı vb digerlerinide algılar video uzun olmasın mantıgını anlayın diye kısaca cektim

3) Bilinen Ve Çok Kullanılan bir Hile Fixi

4) Dll İnjection Koruması Hakkında bir videoda bırakıyorum asagıya engelli bazı türleri video altına yazmısım bazılarını güvenlik sebebiyle yazamıyorum

Kısa bir süre içerisinde test edebileceginiz bir server koyacagım konuya fikirlerinizi belirtirseniz mutlu olurum

Herkese iyi çalısmalar.

Güvenilir başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)