U unalos54 Level 1 Katılım 15 Şub 2022 Konular 1 Mesajlar 1 Online süresi 4h 48m Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 TM Yaşı 4 Yıl 3 Ay 20 Gün Başarım Puanı 5 MmoLira 3 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 22 Şub 2022 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! SULTANMT2 www.sultanmt2.tk 1-120 Orta emek server 2017 samuray köstüm ve başlıkları Büyülü kostüm ve silah seti Manu & Manni binekleri Samsara ve nirvana ejderhası binekleri Kahverengi ve siyah deve binekleri 115 kyanit silahları 120 kyanit zırhları Zodyak silah seti 2018 yaz oyoroi samuray kostümleri 2018 yaz kabuto samuray başlıkları Gelişmiş ünvan başlığı sistemi Meley ini sistemi Extra refine gelişmiş yükseltme sistemi Nesneli kostüm parlatma sistemi Lonca toplantı sistemi Gelişmiş beceri kitabı okuma sistemi Gelişmiş ruh taşı okuma sistemi Lonca generali - Lonca lideri sistemi Herkes tek arena sistemi Geliştirilmiş GUİ biyolog sistemi Güçlü binek sistemi Kostüm binek sistemi Official envanter genişletme Efsanevi sandık ve efsunu sistemi Sandık aynası sistemi Soket cevherli 4 taş sistemi Youtuber kostümleri Tr tipi efsun sistemi Offline shop sistemi 7 & 8 skiller (Misilleme) sistemi Zırh & Silah & Simya göstergeli pazar sistemi Won sistemi İmparatorluk savaşı sistemi Anlık KRAL oyuncu&lonca sistemi Karakter kilitleme sistemi Kostüm silah sistemi Kuşak sistemi Sorunsuz nemere ve razadör sistemi Kader çark sistemi Pazar ve ticaret geçmişi sistemi Üst üste 1000 item koyabilme Otomatik cevap sistemi Okey kartı sistemi Sorunsuz simya sistemi Hızlı statü sistemi Kemer sistemi Güvenli efsun sistemi İtemi ruha bağlama Kristal oda Gelişmiş leş sistemi Offline mesaj sistemi Yeni delici vuruş efekti Hızlı eşya silme sistemi Hızlı ch değiştirme Hızlı menü X tuşunda bonus Ticaret sistemi Metinlerden 4 - 6 bk düşer TR Tarzı official karakter seçme ekranı Ekli dosyalar 0221_173300.jpg 103.3 KB · Görüntüleme: 57 0221_173249.jpg 105.9 KB · Görüntüleme: 51 0221_173248.jpg 106.1 KB · Görüntüleme: 48 0221_173328.jpg 97 KB · Görüntüleme: 47 0221_173333.jpg 104 KB · Görüntüleme: 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! SULTANMT2 www.sultanmt2.tk 1-120 Orta emek server 2017 samuray köstüm ve başlıkları Büyülü kostüm ve silah seti Manu & Manni binekleri Samsara ve nirvana ejderhası binekleri Kahverengi ve siyah deve binekleri 115 kyanit silahları 120 kyanit zırhları Zodyak silah seti 2018 yaz oyoroi samuray kostümleri 2018 yaz kabuto samuray başlıkları Gelişmiş ünvan başlığı sistemi Meley ini sistemi Extra refine gelişmiş yükseltme sistemi Nesneli kostüm parlatma sistemi Lonca toplantı sistemi Gelişmiş beceri kitabı okuma sistemi Gelişmiş ruh taşı okuma sistemi Lonca generali - Lonca lideri sistemi Herkes tek arena sistemi Geliştirilmiş GUİ biyolog sistemi Güçlü binek sistemi Kostüm binek sistemi Official envanter genişletme Efsanevi sandık ve efsunu sistemi Sandık aynası sistemi Soket cevherli 4 taş sistemi Youtuber kostümleri Tr tipi efsun sistemi Offline shop sistemi 7 & 8 skiller (Misilleme) sistemi Zırh & Silah & Simya göstergeli pazar sistemi Won sistemi İmparatorluk savaşı sistemi Anlık KRAL oyuncu&lonca sistemi Karakter kilitleme sistemi Kostüm silah sistemi Kuşak sistemi Sorunsuz nemere ve razadör sistemi Kader çark sistemi Pazar ve ticaret geçmişi sistemi Üst üste 1000 item koyabilme Otomatik cevap sistemi Okey kartı sistemi Sorunsuz simya sistemi Hızlı statü sistemi Kemer sistemi Güvenli efsun sistemi İtemi ruha bağlama Kristal oda Gelişmiş leş sistemi Offline mesaj sistemi Yeni delici vuruş efekti Hızlı eşya silme sistemi Hızlı ch değiştirme Hızlı menü X tuşunda bonus Ticaret sistemi Metinlerden 4 - 6 bk düşer TR Tarzı official karakter seçme ekranı