- Konular
- 631
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Win 7 Görev Yöneticisi(CTRL+ALT+DELETE İLE AÇILAN) Sorunlarını anlatacağım hacılar 
Arkadaşım Görev Yöneticisi çalışmıyor ne yapacam Lan ?
-Çok kolay kardeşim
Kesinlikle bilgisayarında virüs vardır en iyi bir deneme süreli bile olsa virüs programı indir ve bilgisayarını güzelce bir tarasın.
Görev Yöneticisi simge durumunda küçüldüğünde neden bulamıyorum lan ?
-Buda kolay
Görev çubuğuna sağ tıkla ardından görev yöneticisi tıklayarak görev yöneticisini aç.Seçeneklere bas.Simge durumunda küçültüldüğünde gizlenin yanındaki onay işaretini kaldır.İşte bu kadar 
Görev Yöneticisi neden her zaman tüm pencereler üzerinde duruyor lan ?
-Ohooo sende hiç bişey bilmiosun
Görev yöneticisindeki seçeneklere gel her zaman üste seçeneğine bas.
Aman allahım devre dışı bırakıldığında ne yapcam aga ?
-Merak etme çözüm var
Win 7 Home Basic yada Win 7 Premium ise başınıza çok gelir beyler.
Başlata bas.Arama kutusuna regedit yazıp enter'a bas.Parola şifre isterse kendinize ait onu yazın.Genelde istemez ama tabi koyduysanız ister
Ve ardından ''HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies'' Buna git.
Systemi ve DisableTaskMgr çift tıklayıp değer verisini 0 yapın.Ve CTRL+ALT+DELETE YAPIN ARTIK ORDA VAR
Fark ETTİYSENİZ ANLATIM BENİMDİR !!!

Arkadaşım Görev Yöneticisi çalışmıyor ne yapacam Lan ?
-Çok kolay kardeşim
Kesinlikle bilgisayarında virüs vardır en iyi bir deneme süreli bile olsa virüs programı indir ve bilgisayarını güzelce bir tarasın.Görev Yöneticisi simge durumunda küçüldüğünde neden bulamıyorum lan ?
-Buda kolay
Görev çubuğuna sağ tıkla ardından görev yöneticisi tıklayarak görev yöneticisini aç.Seçeneklere bas.Simge durumunda küçültüldüğünde gizlenin yanındaki onay işaretini kaldır.İşte bu kadar 
Görev Yöneticisi neden her zaman tüm pencereler üzerinde duruyor lan ?
-Ohooo sende hiç bişey bilmiosun
Görev yöneticisindeki seçeneklere gel her zaman üste seçeneğine bas.Aman allahım devre dışı bırakıldığında ne yapcam aga ?
-Merak etme çözüm var
Win 7 Home Basic yada Win 7 Premium ise başınıza çok gelir beyler.Başlata bas.Arama kutusuna regedit yazıp enter'a bas.Parola şifre isterse kendinize ait onu yazın.Genelde istemez ama tabi koyduysanız ister
Ve ardından ''HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies'' Buna git.Systemi ve DisableTaskMgr çift tıklayıp değer verisini 0 yapın.Ve CTRL+ALT+DELETE YAPIN ARTIK ORDA VAR

Fark ETTİYSENİZ ANLATIM BENİMDİR !!!
Son düzenleme: