mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Banner reklamcılık ile hedeflenen nedir?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 220

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

24820303c62033ebaaf0d0dc6748ca7db4a315b5.jpeg


İyi güzel de gördüğümüz anda bu reklamları kapatıyoruz, insanlar neden oturup da bu kadar uğraşıyorlar bu reklamlar için diyorsanız; yanlış bir noktadan bakıyorsunuz. Ziyaretçilerin gördükleri anda kapattıkları banner reklamlar, kötü reklamlardır. Nasıl ki televizyonda ya da YouTube’da karşılaştığımız bir reklamı bazen izlediğimiz yayından bile daha heyecanla izliyoruz, işte tam olarak banner reklamlar da bunu yapmalı.

Banner reklamları hazırlamak, diğer reklamlara göre çok daha zordur. Teknik detayları basittir ancak ziyaretçiyi gördüğü anda kalbinden yakalayacak bir içerik hazırlamak zordur. Sonuç olarak ziyaretçinin o internet sitesine girerken ulaşmak istediği bir hedef vardı ve banner araya girdi. Zaten sinir bozucu olan bu durumda ziyaretçinin karşısına bir de anlamsız şeyler çıkarsa kapatmasın da ne yapsın?

Bu açıdan incelediğimiz zaman banner tanımı görece yeni olmasına rağmen, banner reklamcılık felsefesi onlarca yıldır pişen reklamcılık anlayışının günümüzdeki halidir. İnternet reklamcılığının temelini oluşturmasının da nedeni budur. Reklamlar her zaman kötü değildir ama kötü bir içerik reklam olarak çok daha kötüdür.

 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst