Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba iyi forumlar iyi günler herkese
1. - Boss Hasar Sıralama sistemi elimde görsel yok Boss hasar sıralama sistemini arıyorum
2.- Boss Takvimi
3.- Boss Sıralama Sistemi
Ekstra olarak Uzaktan market için Render Targetli gui arıyorum elinde olanlar, ekli bir files bilenler veya forumlarda paylaşımlarını görenler atabilirse sevinirim
Not ; Render Targetli guiyi kendim hallettim diğerleri kaldı
Teşekkürler hayırlı günler dilerim
1. - Boss Hasar Sıralama sistemi elimde görsel yok Boss hasar sıralama sistemini arıyorum
2.- Boss Takvimi
3.- Boss Sıralama Sistemi
Ekstra olarak Uzaktan market için Render Targetli gui arıyorum elinde olanlar, ekli bir files bilenler veya forumlarda paylaşımlarını görenler atabilirse sevinirim
Not ; Render Targetli guiyi kendim hallettim diğerleri kaldı
Teşekkürler hayırlı günler dilerim

Son düzenleme:
Merhaba geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın baktım fakat istediğim sistemler içerisinde yok daha doğrusu guilerMerhaba @CinooBey ,
Net olmamakla birlikte bevis v4 mü v5 mi neyse aradığınızı bulabilirsiniz fakat eksikleri vardı diye biliyorum core verme olasılığı veya rebootlardan sonra çalışmama sorunu mevcut diye hatırlıyorum linkleri varsa eğer kırılmadıysa oradan sökebilirsin.
Evet guiler farklı bende baktım fakat ikinci sistemin mantığı aynı.Merhaba geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın baktım fakat istediğim sistemler içerisinde yok daha doğrusu guiler
Ekli dosyalar
2. Sistem dert değil sadece onun için gui bulsam yeterli
3. Sistem de aynı şekilde aslında
3. Sistem de aynı şekilde aslında
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)