Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplandı Vds İP değiştirme (yardım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xeana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 628
  • Etiketler Etiketler
    vds vps

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncellikle merhaba benim bir âdet Windows 10 sunucum bulunmakta buna daha önce kurduğum bir yazılım mevcut sunucumda sorun oluştu ve tekrardan kurulum yapmak zorunda kaldık, yazılım sadece belirlenen ip de çalışıyor

Şimdi sorum şu ben bu sunucuya eski ip mi nasıl tanımlarım hosting firması elimizde o ip bulunmamaktadır dedi çözümlerinizi bekliyorm

Not: denetim masasindan değiştirin demeyiniz onu yaptığınızda sunucu erişimi gidiyor

Çözüm
Arkadaşlar öncellikle merhaba benim bir âdet Windows 10 sunucum bulunmakta buna daha önce kurduğum bir yazılım mevcut sunucumda sorun oluştu ve tekrardan kurulum yapmak zorunda kaldık, yazılım sadece belirlenen ip de çalışıyor

Şimdi sorum şu ben bu sunucuya eski ip mi nasıl tanımlarım hosting firması elimizde o ip bulunmamaktadır dedi çözümlerinizi bekliyorm

Not: denetim masasindan değiştirin demeyiniz onu yaptığınızda sunucu erişimi gidiyor
VDS Ip Genellikle Sağlayıcınız Tarafından Değiştirile Bilir. Birkaç TL Gibi Ufak Fiyatlar İle Ek Ip Alıp Değiştire Bilirsiniz. Hiçbiri Olmasa Bile Yeniden Kurulum Talep Edebilirsiniz Sağlayıcınızdan

VDS Ip Genellikle Sağlayıcınız Tarafından Değiştirile Bilir. Birkaç TL Gibi Ufak Fiyatlar İle Ek Ip Alıp Değiştire Bilirsiniz. Hiçbiri Olmasa Bile Yeniden Kurulum Talep Edebilirsiniz Sağlayıcınızdan

Çözüm
Sağlayıcı ip konusunda yardımcı olamıyorsa o konuda sizin yapabileceğiniz birşey yok maalesef. Bahsettiğiniz yazılım nedir ne değildir bilemiyorum ancak lisanslı bir ürünse yazılım sahibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri