kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

65-250 Files Aramaya Son ! Ücretsiz Ful Src

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JespiraMt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
  • Etiketler Etiketler
    @orhankorkmaz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Açığını Kapatmaya Çalışıyordur Fakat Sorun Yok Benim Prime İhtiyacim Yoktur , Konum Kapatılabilir WAREZLENDİĞİNE GÖRE !
PORTAKAL SATMAYA GİDEBİLİR NE OLUR NE OLMAZ ARKADAŞLAR EKSİK DOSYA OLURSA ULAŞIN TAMAMLARIZ @ESATOFFİCİAL Çok teşşekür ederim dostum keyifli forumlar. <3

https://forum.turkmmo.com/konu/3816128-65-250-rinamt2-tarzi-uyarlanmis-server-files-dosyalari/
ben sadece konu yu actım konuma ufak bır gorsel ekledım bakabılırsınız :)
https://forum.turkmmo.com/konu/3816128-65-250-rinamt2-tarzi-uyarlanmis-server-files-dosyalari/

Bunu Söyleyen Arkadaşın Peki Dolandırıcılıktan Banlı Olması Esat Kardeşim Fake Hesaplarla Girip Birşeyler Yazmasın SSlerle uğraşamam DEVELEOPERLİK YAPİYORMUŞTA 1500TLİK DOSYAYMIŞTA :WQE:WQ:EWQ GÜLDÜRMESİN BENİ neyse o kimin neye inanacagı benim sorunum değil sadece bilinmesi gerekenin 15 yaşındaki bir dolandırıcı olması bu yaşta bu işlere girmesi onun zararlı çıkacagının teminatidir keyifli forumlar konumu kilitleyebilirisiniz fakat kapatamazsınız çünkü sonuç olarak ücretli alınmış bir filestir ben forumdan alıp paylaşmadim bilginize
ilk paylaşan konuyu açanda benim sizin açmanız birşeyi degiştirmez açılış saatlerine bakabilirsiniz linkleri eklediginizi görüp kilitlenmesini kendim talep ettim eğer muhattapsanız söyleyin aile değerlerini ortaya koyarak iş yapmasın iyi forumlar .

Bunu Söyleyen Arkadaşın Peki Dolandırıcılıktan Banlı Olması Esat Kardeşim Fake Hesaplarla Girip Birşeyler Yazmasın SSlerle uğraşamam DEVELEOPERLİK YAPİYORMUŞTA 1500TLİK DOSYAYMIŞTA :WQE:WQ:EWQ GÜLDÜRMESİN BENİ neyse o kimin neye inanacagı benim sorunum değil sadece bilinmesi gerekenin 15 yaşındaki bir dolandırıcı olması bu yaşta bu işlere girmesi onun zararlı çıkacagının teminatidir keyifli forumlar konumu kilitleyebilirisiniz fakat kapatamazsınız çünkü sonuç olarak ücretli alınmış bir filestir ben forumdan alıp paylaşmadim bilginize
ilk paylaşan konuyu açanda benim sizin açmanız birşeyi degiştirmez açılış saatlerine bakabilirsiniz linkleri eklediginizi görüp kilitlenmesini kendim talep ettim eğer muhattapsanız söyleyin aile değerlerini ortaya koyarak iş yapmasın iyi forumlar .
ben sadece paylastım bu ıslerden haberım yok konunuzu raporlarsanız cevaplar ıcın kapanacaktır ıyı aksamlar dılerım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri