Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Iyi gunler arkadaslar razer marka bir mouse ile oyunda hizli sandik acmak icin click macrosu yaptim ardindan 2 saat sonra bilgisayarim yasaklandi.Oyun sahiplerine bu durumu bildirdigimde bu banin kendileriyle alakali olmadigi uriel anti cheat tarafindan atildigini soyledirler.Bu bani nasil kaldirabilirim yardimci olursaniz sevinirim.
oncelıkle makrolu mauseler her turlu oyunda serbest oldu dıge hatırlıyorum bende makrolu mause kullanıyrum hıc bı oyundan bu konuda ıhtar almadım urıel antı cheatı 3.partı dıyerek ban atmıs olabılır sonucta harıcı bır yazılım makrolu mausun drıverı o yuzden atmıs olabılır otomatıkIyi gunler arkadaslar razer marka bir mouse ile oyunda hizli sandik acmak icin click macrosu yaptim ardindan 2 saat sonra bilgisayarim yasaklandi.Oyun sahiplerine bu durumu bildirdigimde bu banin kendileriyle alakali olmadigi uriel anti cheat tarafindan atildigini soyledirler.Bu bani nasil kaldirabilirim yardimci olursaniz sevinirim.
server yetkılılerıne danısak banın reddıne bı karar ısteyebılırsınız ban turu mac banı ıse yanı donanım banı yedıysenız eger yenı bır dısk alabılır sınız veya mac adresınızı harıcı programlar kullanarak degısebılır yenı bır hesap ıle oyuna gırıs yapabılırsınız mac banı donanım banı onleyen spooferler mevcut herhangı bırını kullanarak bu tur banlara karsı cıkabılırsınız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...