♛ Game Master / ☆ Devoloper / ꧂ Web Master / ➵ Canlı Destek Temsilcisi / 40 Kişi Arıyoruz ☯.

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

atlan2727

En Ucuz Ve En Kaliteli Sunucu-Hosting İçin DM atın
Konular
40
Online süresi
19g 25162s
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
Başarım Puanı
120
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 8 Gün
MmoLira
516
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar Arkadaşlar,

Navicat Tablolarından Anlayan, Puttyden, Fillezilla Ve İçerikleriyle, Quest Okutmaktan, Yazmaktan, Düzenlemekten, Anlayan ( 5 Kişi )

Discorddan Anlayan Bot Yazma Ve Discord Yönetimi Yüksek Olan ( 3 Kişi )

Sosyal Medya Yetkilisi 7 Sayfa ║ 2 Grup ( 10 Kişi )

Web, Forum, Portal Düzenlemeleri ve Yayınlarıyla İlgilenen İçerik Üretici / Devoloper ( Tevrübesiz / Tecrübeli 5 Kişi ║ Yetiştirilmek Üzere 10 Kişi )

Sunucu Yönetimi Ve Hizmetlerinden Anlayan ( AutoWM, İşletim Sistemleri Kurulumu, Müşteri Yönetimi ║ 5 Kişi )

Files Geliştirme/Tasarım Ekibi ( 10 Kişi )

Yaş Şartı ⤷ Yoktur ✓
Online Süresi ⤷ Aile Gibiyiz İhtiyaç Oldukca 7/24

GÖREVLERİNDE YER ALACAK ÜCRETSİZ ║ GÖNÜLLÜ ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ. Özel Mesaj atabilirsiniz. Not ; Hiçbir oyun, forum, blog, geliştirme ekiplerine girmemiş/bulunmuyor olmak avantajlıdır. Araştırılacaktır.

Uzun Süreli Çalışmalarımızda Yer Alacak Arkadaşlar, " Bu İş Neymiş Yav " Merakıyla Kimse Yazmasın Lütfen Gerçekten Bu İşler İçerisinde Yer Almak İsteyen İnsanlara Sunum Yapıp Yorulalım Bizlerde. Abi Benim Yeterli Vaktim Yok Bu Görevler İçin (Görevden Görev Süresini Anlamayan Yazmasın Bir Zahmet) , Abi Gelir Elde Edecekmiyim ? (Ücretsiz Ve Gönüllü İlana Başvuracağınızı Unutmayın ) , Kafama Yatarsa, Canım İstediğinde Yardımda Bulunurum Benim Görev Anlayışım Diyen Kişiler Kesinlikle Başvurup Kimsenin Kul Hakkına Girmesin. Rica Ediyorum.

Saygı Ve Hürmetlerimle / Zaman Ayırıp Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim. İyi Çalışmalar Dilerim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ru Oyun Hizmetleri ilanını inceleyip,ekip için dönüş yapabilirsiniz

Kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar için müthiş bir fırsat arkadaşlar. Eğitim dahi veriliyormuş.. Kaçırmayın derim

ücretsiz 7/24 fazla degilmi adamın kıçı kırılır pc başında

ücretsiz 7/24 fazla degilmi adamın kıçı kırılır pc başında
teşekkür ederim konuya ilgin için. Görevler 10-15 dakika günlük aslında fakat 7/24 vizyonu bir aile gibi olmak.. İhtiyaç hasıl olduğunda müsayit olmasına rağmen ilgisizlik hepimize hakaret gibi geliyor..
7/24 kavramı değerli adaylara sürekli ihtiyacımız olabiliceği anlamı taşımalıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)