Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı Windows 10’dan Windows 11’e Geçiş İçin Yardım!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huseyinseker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 239

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhabalar. taşımaktan pek haz etmesemde üniversitede bolca sunum ve ödev hazırlayacak biri olarak hafif ve sorunsuz bir pc almayı düşünüyorum. ama aklımda bir kaç soru var… şimdi baktığım cihazlarda Windows 10 yüklü yakın zamanda Windows 11 çıkacak diyorlar peki ben bunu Windows 11’e nasıl yükseltirim? Windows 11de 10 kadar güvenlikli olacak mı? Nası yapıcam acil destekkkk

Aklımdaki modelde şu:

X400 Windows.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Kardeşim merhaba. Aslında çok kolay Windows 10’dan Windows 11’e yükseltebilmek için linkteki aşamaları takip etmen yeterli :) https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-11 Güvenlik konusuna da gelince Windows açıklama yaptı sıfır gün açıklarına karşı aktif koruma yapacak. Şu an virüs programına da 11den sonra gerek kalmayacak yani :) abim işten eve pc taşımamak için yani evden işş halletmek için yakın zamanda aynı pc yi aldı. şimdiden hayırlı olsun...
Kardeşim merhaba. Aslında çok kolay Windows 10’dan Windows 11’e yükseltebilmek için linkteki aşamaları takip etmen yeterli :) https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-11 Güvenlik konusuna da gelince Windows açıklama yaptı sıfır gün açıklarına karşı aktif koruma yapacak. Şu an virüs programına da 11den sonra gerek kalmayacak yani :) abim işten eve pc taşımamak için yani evden işş halletmek için yakın zamanda aynı pc yi aldı. şimdiden hayırlı olsun...

Çözüm
Arkadaşlar merhabalar. taşımaktan pek haz etmesemde üniversitede bolca sunum ve ödev hazırlayacak biri olarak hafif ve sorunsuz bir pc almayı düşünüyorum. ama aklımda bir kaç soru var… şimdi baktığım cihazlarda Windows 10 yüklü yakın zamanda Windows 11 çıkacak diyorlar peki ben bunu Windows 11’e nasıl yükseltirim? Windows 11de 10 kadar güvenlikli olacak mı? Nası yapıcam acil destekkkk

Aklımdaki modelde şu:

Ekli dosyayı görüntüle 61011

özellikle bu pclerde benim dikkatimi direk batarya çekiyo. Hem bu kadar ince hemde bataryası uzun giden pcleri seviyorum yani aldığımda üzülmek istemem sonuçta yarım saate şarjı biten laptoplarla. Windows 10 olan seçeneğiyle al direk alırsan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri