romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Need For Speed: Underground 2 - 6/6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatOfficial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 245

EsatOfficial

Kara Gül ... 🥀
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
1,566
Çözüm
12
Online süresi
2mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,468
Altın Konu
122
TM Yaşı
5 Yıl 5 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
282
MmoLira
-119
DevLira
80
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Garajınız demişken az kalsın oyundaki araçları unutuyordum. Açılış videosunda gördüğünüz gibi artık station kasa araçları da istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Bu sınıfı oluşturan araçlar arasında Cadillac’ın modeli bile var. Hatta ben de gözlerime inanamadım; fakat, beğenimize sunulan dev araç Hummer bile sizin koltuğuna kurulmasını bekliyor. Ayrıca araca yapabildiklerinizin ardından onu garaja çekerek her an değişik görünümde araçlar kullanabilme imkanına da sahip oluyorsunuz. Yani modifiye ettiğiniz arabadaki ayarlar sonrasında seçtiğiniz araca aktarılmıyor, onun yerine önceki araç aynen kalıyor ve siz sıfırdan bir araç daha yapmaya başlıyorsunuz. Biraz parasal yönden sizi sıkıntıya sokabilir; ama, buna değer.

İlk Underground’da olduğu gibi bunda da dergilerin kapaklarına fotoğrafınız basılıyor. Hatta bunda sadece otomobil dergileri ile sınırlı değilsiniz. Gelen teklifler dahilinde belirli bir zaman içerisinde dergi veya DVD firmasının fotoğrafçısını bulunduğu yerde yakalayabilmelisiniz. Ancak bu sayede kapak yıldızı oluyorsunuz ve dahası fotoğrafları siz bile çekebiliyorsunuz. Arka planda aracınızı kullanırken ekrana tamamında beliren dikdörtgen işareti derginin sınırlarını oluşturuyor ve buna göre uygun kareyi yakaladıktan sonra tamama tıkladığınızda flaşlar patlıyor. Her şey tam bir sokak yarışçısında olduğu gibi. Detaylar detaylar detaylar...

NFS= NeFeS, NeFiS
Underground= HARİKA
2= İNANILMAZ!!!

Bekledik bekledik ve sonunda işte patladı. Yazısını yazdığım süre boyunca bu oyunu oynamaktan mahrum kaldığım için üzüleyim mi, yoksa fikirlerimi istediğim gibi yazdığım için sevineyim mi? Yazının tamamını şimdi tekrar okudum da, galiba oyun hakkında negatif pek bir şey yazamamışım. Olsun, bundan zerre kadar üzüntü duymuyorum. Tam anlamıyla harika bir yapım ve ilk Underground ile arasında dağlar kadar fark var. İnsanı kendine saatler boyunca bağlıyor ve her detayında tekrar tekrar afallıyorsunuz. İnanılmaz bir görsellik ile çılgınca bir atmosfer var. İlk oyundaki bütün buglar ve mantık hataları temizlenerek önümüze bomba gibi bir oyun çıkmış. EA’i kutlamak gerekiyor, hatta ayakta alkışlamak. Gerçek hayata kendisini bu kadar fazla yansıtmış ve fikrini zaten gerçek dünyadaki deli dolu insanların hız merakından almış bir oyun için yapılabileceklerin ötesini şimdilik düşünmek imkansız. İzninizle ben burda nitroya basar uçarım. Soran olursa nötrino ile yarışıyor dersiniz...

Paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri