HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Shekspro kullanici adı ile kullandığım hesabıma kim neden ban attı?
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
serverfiles kısmında yorumlarda ****** lı şeyler illaki görmüşündür bi gün bile ban yemezlerken ban atılması garipkişiden kişiye argo kelimeler değişiklik gösteriyor sana göre normal olurken onlara göre kötü algılanıyor genelde.
kardeş sizin yönetimide ben bi çözemedim kafanıza göre yeni kurallar çıkarıyonuz herhalde neyse bişey demiyorum anlamıyonuz zatenNasıl bir kelime kullandığını kendin daha iyi bilmen gerekiyor yazı yazarken ***** koyman hiç bir şeyi değiştirmiyor

arada öyle kaçaklar var yetkili kişi farklıysa o zaman bazı kişiler görevini yerine getirmeyebiliyor yönetimin sistemi gönüllülük esaslı olduğu için kurallar ve gereğini yapma konusunda biraz eksikler sorunlar var gibi o yüzden bir sorun gördüğünde direk bildir bildirildiği halde birşey yapılmıyorsa o zaman bir üst yöneticiye yaz böyle böyle şu kadar süredir şu sorunu çözmüyorlar gibi onlar gereğini yapar görevini yapmayan varsa uyarırlar yada gerekeni yaparlar.kürt türk kavgası bile yaptılar yorumlarda o kadar şikayet edildi ban atılmadı bi ***** ya ban atıldı şaka gibi![]()