Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı Laptop Notebook Tavsiyesi HK.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar laptop & notebook secımlerınde hep yanlış kararlar verıyorum 14 bin butceye hangi marka hangi model notebook&laptop almalıyım aklımda şuan acer nitro5 ile asus tuff gaming var tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konu yanlış bölümde fakat benimde tavsiyem kesinlikle monster'dan yana.
Bende Abra A5 v16.6 kullanıcısıyım. Fiyat/Performans olarak oldukça verimli.

14 Bin TL bütçen varsa Abra modellerini önermem. Tulpar modellerinde RTX3060 ve i7 işlemci bulunuyor. Önerim Tulpar modellerinden seçmen. Monster'in kendi sitesinden bakabilirsin modellere. Ayrıca özelleştirme kısmından ssdyi kesinlikle değiştirmeni tavsiye ederim default ssdlerin okuma yazmaları çöp oluyor genelde.
Çözüm
merhaba arkadaşlar laptop & notebook secımlerınde hep yanlış kararlar verıyorum 14 bin butceye hangi marka hangi model notebook&laptop almalıyım aklımda şuan acer nitro5 ile asus tuff gaming var tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Monster Abra üst seviyelerine veya Tulpar alt seviyelerine yönelebilirsin ekran kartı seçimine göre.
Ekran kartı çok önemli değilse (ki söylediğin iki modelde de kötü zaten kart) boş notebook alıp içini doldurmanı öneririm.
8300'e Monster Abra v5 15.6" aldım, ram ve ssd söküp attım. 2400'e Samsung 970 evo 1tb - 1tb taktım 2 tane. 2 tane de isteğine göre 16 veya 32 Hyperx ddr4 ram takarsın. 2x16 takarsan 1400-1500'e gelir, 2x32 takarsan da 2600 falan.
Yani toplamda istediğin paraya çok uzun süre gidecek bir laptop almış olursun, hem de hazırda aynı ram ve ssd şeklinde almanın mümkün olmadığı bir pc olur.
attığın iki model de 10300h işlemcili görünüyor, benim dediğim model 10750h yani %12 civarı daha iyi.

Evet katılıyorum bende Abra a5 v16.3.1 serisi var 8 ram takıp samsung evo serisinden m2ssd 500 gb takıp c format attım bilgisayar her türlü işini görüyor ısı yok laptopda ses dahi yok o derece oyunlarda rahatsız etmeyecek şekilde Her yıl ömrü boyunca servise yollayıp ücretsiz bakım yaptırabilrsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri