kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

SAĞLIK TEKNOLOJİLERİ !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fauda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 170

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

tıbbi

SAĞLIK TEKNOLOJİLERİ

Sağlık teknolojileri. 2020'yi ekzotermik bir kimyasal reaksiyonda bir tampon olarak görmekten hoşlanıyorum, ısrar ediyorum, süreçleri, protokolleri ve teknolojileri insanlık tarihinde daha önce hiç görülmemiş şekilde hızlandırmamıza izin veren bir "tampon".
Prototipler geliştirmek, bunları doğrulamak, kritik kayıtlara uymak ve kalite, erişilebilirlik, ölçeklenebilirlik ve hassasiyet öncüllerinde üç aydan kısa bir süre içinde küresel pazara sunmak için çok sektörlü ittifaklardan çeşitli teşhis teknolojileri ortaya çıktı. Açık bir örnek, Vermont Üniversitesi ve Cedars-Sinai tarafından yürütülen Journal of Medical Internet Research'teyayınlanan ve rutin kan örneklerini kullanarak COVID-19'un tahmini için yüksek hassasiyette AI-COVID ™ yazılımı gösterdikleri yakın tarihli çalışmadır. hastanelerin kıt PCR testlerine yönlendirilen hasta sayısını azaltmalarına yardımcı olacaktır.
Pfizer ve Moderna aşılarının Fast Track onayı , yüzyılın beklenmedik durumu karşısında eşi görülmemiş bir olaydır. Fast Track , karşılanmamış bir tıbbi ihtiyacı karşılama potansiyeline sahip ciddi durumları tedavi etmeyi amaçlayan yeni ilaçların ve aşıların geliştirilmesini kolaylaştırmak ve gözden geçirilmesini hızlandırmak için tasarlanmış bir süreçtir. On yıldan biraz daha uzun bir süre önce lisans tezimde standart klinik tedavilere duyarlı olmayan bulaşıcı hastalıkların tedavisine alternatif olarak gen tedavisinin etkisini yazmıştım ve 2020, mRNA temelli aşıların ilk verilere dayandırıldığı yıldır. tarafından onaylanan faz I ve II çalışmalarıABD Gıda ve İlaç İdaresi'nin yanı sıra Avrupa İlaç Ajansı , insanlarda kullanım için faz III'ü doğrudan dünya nüfusuna getiriyor. Bu benzeri görülmemiş olayı belgelemek için gerekli altyapı ve farmakovijilansın uluslararası düzeyde oluşturulacağına eminim.
Dünya Ekonomik Forumu bir gelen dağıtım, servis ve taşıma zincirinde direklerinden biri olarak sayısallaştırma dönemi kurar Küreselleşme Rekabet yaklaşımı , ben kısa vadede bu eklersiniz yeni dağılımındaki teknolojileri ve bu gibi RFID gibi ilaçların etiketleme beklemek gerekir Etiketler, on yıldan biraz daha uzun bir süre önce öğrendiğim ancak birkaç yıl önce sağlık sektöründe ilaçların, cihazların ve sarf malzemelerinin takibinde kullanımını standart hale getirmek için zemin kazanan bir teknoloji. Bunlardan biri, ilaç tedarik zinciri boyunca RFID etiketli ilaçların birlikte çalışabilirliğini, kalitesini ve performansını sağlamayı amaçlayan DoseID™'dir.
Ek olarak, dağıtım ve depolama zincirinde yeni zorluklarla karşı karşıyayız, bir örnek, Pfizer aşılarının -60 ° ila -80 ° C'ye kadar termal kapta 15 güne kadar veya 2 -8 ° C'den 5 güne kadar olan saklama koşullarıdır. Moderna'nın aşısı, Massachusetts COVID Aşı Programı Rehberi'ne göre 20 gün sonra ikinci bir dozla -25 ° ila 15 ° C'de 6 aya kadar dondurulabilir ve 2 ° ila 8 ° C'de 30 güne kadar soğutulabilir. Hastaneler, İngilizce kısaltması için MCVP . Hastanelerde aşıların uygulanması için lojistik ve hazırlık aşamaları önümüzdeki birkaç ayın görevi olacak.
İleri Tedavi Tıbbi Ürünleri, ATMP'ler modern tıpta hızla büyüyen bir alandır ve Hücre ve Gen Terapileri , yukarı ve aşağı hücre tedavisi süreçlerini yürütmek için özelleştirilebilen yenilikçi esnek çözümlerin gerekli olduğu ilaç ve üretim endüstrileri için sıcak bir konudur . ve gen tedavisi ( hücre & gen tedavisi ) ilerideki makalelerde bahsedeceğim “ATMP izolatörleri” gibi çevreleme teknolojileri aracılığıyla.
COVID-19 ve OECD ekonomilerini alt üst eden ekonomik krizin damgasını vurduğu en olağanüstü yılın kapanışında, deneyim, bilgi, yetenek ve isteklilikleriyle katkıda bulunan milyonlarca profesyonelin bir araya geldiğini gördük. Bu uzun vadeli fırsattan yararlanın ve PQMD Küresel Sağlık Politikası Kıdemli Direktörü Juliemarie Vander Burg'dan "birlikte harika şeyler başarmamıza izin veren" temelleri ve altyapıyı bırakmak için müdahale edin, benim için teknoloji zevkimi artıran tampon ve bilim.

Liliana Mora. CEO, Síoltalife. Yaşam Bilimleri pazarında İş Geliştirici olarak 15 yıldan fazla deneyime sahip Farmasötik Kimyager. Sürekli eğitim konusunda tutkulu, ulusal ve uluslararası yetenek, deneyim ve önem katma inancıyla forumlar yaratmayı hedefliyor. Şu anda kendi sektöründeki İnovasyon ve Teknoloji Merkezlerine yakın olmak istediği Belçika'da ikamet ediyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri