HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
LinkedIn'in profesyonellerin sosyal ağı olması gerekiyordu, ancak bazı insanlar orada bile aptalca davranabilir veya sinir bozucu olabilir. Bazı şirketler insanlara nasıl pazarlama yapacaklarını bilmiyorlar ve size ne kadar çok spam gönderirlerse onlarla iş yapma olasılığınızın o kadar yüksek olduğunu düşünüyorlar. Neyse ki, LinkedIn'de birini engellemek mümkündür. İşte nasıl.
LinkedIn'de çok olumlu bir deneyim yaşadım. İş bağlantıları kurdum, birkaç serbest iş buldum ve hatta yıllar öncesinden eski okul arkadaşlarımla tanıştım. Yine de aynı deneyime sahip olmayan başkalarını da tanıyorum. İnsanlar gerizekalı gibi davranıyor, böyle bir şeyin olmaması gerektiği halde durmadan pazarlama yapıyor ve oldukça uygunsuz mesajlar gönderiliyor. Profesyonel bir ağdan beklediğiniz bu değil!
Birini engellerseniz:
Birini yanlışlıkla engellerseniz, benzer bir işlem kullanarak engellemesini kaldırabilirsiniz.
Stalker davranışı – Bir kişi takipçi olmasa bile, öyle davranıyorsa engellenmeleri gerekir. Hayat çok kısa ve profesyonel ağlar bu tür insanlara zaman harcamak için çok değerli.
Eski çalışan, iş ortağı veya patron – Şirketten iyi şartlarda ayrılmadıysanız, onlara ne kadar iyi veya kötü yaptığınızı göstermek için hiçbir neden yoktur. Bazı insanlar kin besler veya en tuhaf şeylere gücenirler.
Exes - LinkedIn profesyonel bir ağ olmasına rağmen, eski bir kişinin sizi aramaya gelmesi için en önemli bölgedir. Sizin hakkınızda ne bildikleri sizin için önemli olmasa da, eski sevgililerin tümü sizin iyiliğinize iyi niyetli bir ilgi göstermeyecektir.
Harika bir ilk izlenim yaratmak için LinkedIn'de kullanabileceğiniz birkaç güzel numara daha var.
LinkedIn, insanları engellemeyi, mesajları yönetmeyi ve genellikle sosyal ağdaki işlerle ilgilenmeyi basitleştirdi. Bu, onu profesyonel kişiliğinizi oluşturmak ve işinize veya kariyerinize yardımcı olabilecek herkese ulaşmak için harika bir yer yapar.
LinkedIn'de çok olumlu bir deneyim yaşadım. İş bağlantıları kurdum, birkaç serbest iş buldum ve hatta yıllar öncesinden eski okul arkadaşlarımla tanıştım. Yine de aynı deneyime sahip olmayan başkalarını da tanıyorum. İnsanlar gerizekalı gibi davranıyor, böyle bir şeyin olmaması gerektiği halde durmadan pazarlama yapıyor ve oldukça uygunsuz mesajlar gönderiliyor. Profesyonel bir ağdan beklediğiniz bu değil!
LinkedIn'de birini engelle
Neyse ki, LinkedIn'de birini engellemek kolaydır. 2014'te tanıtılan birini engelleme özelliği, ağdayken nihayet biraz huzur ve sessizlik alabileceğiniz anlamına gelir.Birini engellerseniz:
- Birbirinizin profiline erişemeyeceksiniz.
- Birbirinize mesaj gönderemezsiniz.
- Diğeri tarafından paylaşılan içeriğe erişemeyeceksiniz.
- Artık bağlı olmayacaksınız.
- Diğer kişiden gelen tüm tavsiyeler ve onaylar kaldırılacaktır.
- Diğer kişinin tüm sözleri kaybolacak ve artık sunulmayacak.
- Engellemek istediğiniz kişinin profil sayfasına gidin.
- Başlık kutularında üç noktalı Daha Fazla seçeneğini belirleyin.
- Açılır menüden Şikayet Et/Engelle'yi seçin.
- Açılır pencerede ADI Engelle öğesini seçin ve ardından onaylamak için tekrar Engelle öğesini seçin.
Birini yanlışlıkla engellerseniz, benzer bir işlem kullanarak engellemesini kaldırabilirsiniz.
- Kendi profil sayfanızdaki Ben simgesine tıklayın.
- Gizlilik ve Ayarlar ve Gizlilik'i seçin.
- Engelleme'ye gidin ve Engelleme bölümünde Değiştir'i seçin.
- Hayatınıza tekrar girmesine izin vermek istediğiniz kişinin yanındaki Engellemeyi Kaldır'ı seçin.
LinkedIn'de birini engellemek isteyebileceğiniz iyi nedenler
Spam veya uygunsuz mesajların yanı sıra, LinkedIn gibi iyi niyetli bir sosyal ağda neden birini engellemeniz gerekiyor? Şahsen ben üç sebep biliyorum.Stalker davranışı – Bir kişi takipçi olmasa bile, öyle davranıyorsa engellenmeleri gerekir. Hayat çok kısa ve profesyonel ağlar bu tür insanlara zaman harcamak için çok değerli.
Eski çalışan, iş ortağı veya patron – Şirketten iyi şartlarda ayrılmadıysanız, onlara ne kadar iyi veya kötü yaptığınızı göstermek için hiçbir neden yoktur. Bazı insanlar kin besler veya en tuhaf şeylere gücenirler.
Exes - LinkedIn profesyonel bir ağ olmasına rağmen, eski bir kişinin sizi aramaya gelmesi için en önemli bölgedir. Sizin hakkınızda ne bildikleri sizin için önemli olmasa da, eski sevgililerin tümü sizin iyiliğinize iyi niyetli bir ilgi göstermeyecektir.
Harika bir ilk izlenim yaratmak için LinkedIn'de kullanabileceğiniz birkaç güzel numara daha var.
Bir bağlantıyı kaldırma
Bazen bir nedenden dolayı bir bağlantıyı kaldırmak gerekli hale gelir. Bazı insanlar ne zaman duracağını veya ne zaman yeterli spam'ın yeterli olduğunu bilmiyor. Bunları bir bağlantı olarak kaldırmak, işleri biraz sakinleştirmelidir.- LinkedIn'de Feed sayfanızı ziyaret edin.
- Çıkarmak istediğiniz kişinin sağındaki üç nokta menü simgesini seçin.
- NAME takibini bırak'ı seçin ve gerektiği gibi onaylayın.
Bağlantı isteklerini yönet
LinkedIn'de çok sayıda bağlantı isteği gönderip alıyorsanız, bunları Davetleri yönet panosundan kolayca yönetebilirsiniz. Bu, kimden bağlantı istekleri aldığınızı ve bunları kime gönderdiğinizi görmenizi sağlayan basit bir kullanıcı arayüzüdür.- Profil pencerenizdeki üst menüyü kullanarak Ağım'a gidin.
- Ağ ekranının üst kısmındaki bekleyen davetler kutusunda Tümünü yönet'i seçin.
- Alındı veya Gönderildi'yi seçin ve bir istek seçin.
LinkedIn, insanları engellemeyi, mesajları yönetmeyi ve genellikle sosyal ağdaki işlerle ilgilenmeyi basitleştirdi. Bu, onu profesyonel kişiliğinizi oluşturmak ve işinize veya kariyerinize yardımcı olabilecek herkese ulaşmak için harika bir yer yapar.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)