- Konular
- 3
- Online süresi
- 10h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 62
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli dost meclisi ve turkmmo ailesi. Yeni açacağımız metin2 pwp server projemizde yeni bir ekip arkadaşları arıyoruz .Kendisini bilen, oyun bilgisi olan, GM kodlarını bilen, discord kullanmasını bilen, konuşmasıni bilen, yani diksiyonu kuvvetli karşısında ki insanı kırmadan ona yardımcı olacak ekip arıyorum. Maddi anlamda birşey beklemiyoruz. Manevi anlamda destek ve yardımcı olmasını istiyoruz. Teşekkürler.
GM ve DİSCORD admin arıyorum
Sunucu Adı: karar verilcek
Yaş Sınırlaması :17
İstediğiniz Günlük Online Süre :1 GÜNDE 4 5 SAAT
Aradığınız Özellikler : En başta olgun ve saygılı olmasını istiyoruz oyunda ego yerine insanlara yol gösterecek ve yardımcı olacak ilgili ve şefkatli bir GM ve DİSCORD admin arıyoruz. Navicat,putty,filezilla vb programlarda bilgisi olması gerekiyor.
Discord :C A R R Y#6518
GMAİL : kalkanfurkan88@gmail.com
GM ve DİSCORD admin arıyorum
Sunucu Adı: karar verilcek
Yaş Sınırlaması :17
İstediğiniz Günlük Online Süre :1 GÜNDE 4 5 SAAT
Aradığınız Özellikler : En başta olgun ve saygılı olmasını istiyoruz oyunda ego yerine insanlara yol gösterecek ve yardımcı olacak ilgili ve şefkatli bir GM ve DİSCORD admin arıyoruz. Navicat,putty,filezilla vb programlarda bilgisi olması gerekiyor.
Discord :C A R R Y#6518
GMAİL : kalkanfurkan88@gmail.com