[ MR-3D WORK SERVICE ] SEÇİLEN DEĞİL TERCİH EDİLEN MARKA

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Mаvi Ruh

WWW.MR-3DWORK.COM
Konular
468
Online süresi
11ay 26g
Reaksiyon Skoru
8,224
Altın Konu
47
Başarım Puanı
326
TM Yaşı
8 Yıl 6 Ay 3 Gün
MmoLira
93,242
DevLira
242

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle bu konunun "TURKMMO" forum sitesiyle herhangi bir resmi bağı olmadığını, tüm sorumluluğun şahsıma ait olduğunu belirtmek isterim.

Merhaba dostlar! Ben Muhammed.
Metin2 platformunda yaklaşık 9.5 yıldır aktifim.
Modelleme tutkusu ise neredeyse çocukluğumdan bu yana içimde bir kıvılcım gibi yanmakta. Zamanla bu kıvılcım, farklı platformlarda yaptığım paylaşımlarla alev aldı

Bugüne kadar çok sayıda değerli müşteriyle çalışma fırsatım oldu.
Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki hiçbir müşterim ticaretimizden olumsuz şekilde bahsetmedi.
Aksine, hepsi memnuniyetlerini açıkça dile getirdi ve bu da benim için en büyük motivasyon kaynağı oldu!
Güven, şeffaflık ve karşılıklı memnuniyet ilkesini her zaman ön planda tuttum, tutmaya da devam edeceğim.

"Model Ekle" Departmanım Hakkında

"Model Ekle" departmanımda wareze düşmüş ve birçok kullanıcı tarafından talep gören modelleri detaylı inceleyerek ve sadece ekleme ücreti alarak alıcının filesine eklemesini sorunsuz yapmaktayım.

Önemli Bilgilendirme:
DİKKAT: Modeller varsayılan olarak kostüm şeklinde eklenmektedir. Eğer zırh ve silah olarak entegre edilmesi talep edilirse bu işlem için ayrıca ücret talep edilir.

MR-3D WORK | Satış Kategorilerim

Zırh & Kostüm
Başlık
Silah
Harita
Obje (Nesne)
Kuşak & Kanat

Oyuncu Pazarı (Private Shop)

Daha fazlası için :
MR-3D WORK

Ender2

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

güncel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)