IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MORTAL SHELL İNCELEMESİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibrahim6516
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 323

ibrahim6516

EFSANE · 16 · Konum Bursa
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
555
Online süresi
2mo 3d
Reaksiyon Skoru
718
Altın Konu
68
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
282
MmoLira
2,295
DevLira
243
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ölümcül Kabuk İncelemesi 1

Soulslike türü son zamanlarda oldukça sessizdi, Sony ve Fromsoft gibi büyük köpekler, Demons Souls'un yeniden çevrimi ve tamamen gizemli Elden Ring'in herkesi gruba geri getireceğinden emin. Bununla birlikte, her zaman efsanevi seriye bazı kaliteli saygılar sunan birkaç Indie stüdyosu vardır. Bu bağlamda , geliştirici Cold Symmetry ve yayıncı Playstack'ten Mortal Shell'e sahibiz. Oyunu kısaca tanımlamanın en iyi yolu “soyulmuş mini ruhlar”dır. Ayar, bilgi, karakterler, oynanış, geçiş, dövüş ve seviye düzeni belirgin bir şekilde - neredeyse bir hata - “Karanlık Ruhlar”, ancak oyunun kapsamı için gerçekten iyi çalışan benzersiz bir basitleştirici formül eklemeyi başardılar. . ölümlü kabuk tam olarak ne olduğunu biliyor, ancak geliştiriciler beklemelerinin üzerinde yumruk atıyormuş gibi görünmemek için yeterli kısıtlama ve öz farkındalığa sahip. Piyasadaki en destansı Soulslike değil, ama eğlenceli bir gezi ve giderek umutsuzluğa kapılan Fromsoft adanmışlarının susuzluğunu gidermek için fazlasıyla yeterli - bu yazar dahil.
Ölümcül Kabuk İncelemesi

MORTAL SHELL– Playstack​

Geleneksel Souls formatında, oyuna, oyunun temellerini - nasıl saldırılır, nasıl atlatılır ve nasıl sertleştirilir - içinden geçtiğiniz garip bir araf aleminde uyanarak başlarsınız. Sertleşmek nedir? Benzer ARPG'lerin geleneksel "kılıç-ve-tahta" savaşından bir mola görevi gören Mortal Shell'deki benzersiz oyun mekaniklerinden biridir. Esasen, karakterinizi blok ve sendeleme mekaniği görevi gören taşa çevirerek kısaca "sertleştirebilirsiniz". Düşman size kılıç sallar, doğru zamanda sertleştirme düğmesine basın, kılıçları çınlar ve siz de kesmeye ve kesmeye devam edebilirsiniz. Normal bir blok düğmesi yerine bu mekaniğe alışmam kuşkusuz biraz zaman aldı, ancak bir saldırıyı sıraya koyma yeteneği, daha sonrasertleşin ve aynı anda serbest bırakın, şimdi sendeleyen düşmana anında bir darbe indirmenize izin vererek, özellikle patron dövüşleri sırasında süper kullanışlı bir kombo eklentisiydi.

Diğer benzersiz mekanik ve aslında bir Indie unvanının kapsamı ve bütçesi düşünüldüğünde, herhangi bir RPG “istatistiklerinin” ve oyuncu seçimi karakter yapılarının olmamasıydı. Oynamak istediğiniz sınıf türünü (ağır tank, menzilli caster, hızlı hareket eden haydut vb.) Oluşturmak için puan ayırmak yerine, oyuncu dört "mermi" seçeneğine sahiptir ve her mermi belirli bir mermi lehine farklı değiştirilemez temel istatistikler sunar. puanların üç istatistik arasında dağıldığı oyun stili: Dayanıklılık=sağlık, dayanıklılık=iyi, dayanıklılık ve çözüm=özel saldırılar için güç çubukları. Çok yönlü Harros the Vassal, ilk mermi ve tam orta dayanıklılık, dayanıklılık ve kararlılığa sahip olana sahipsiniz. Tiel, Acolyte (benim kişisel favorim) düşük sağlığı ve kararlılığı olan ama büyük bir dayanıklılık barı olan haydut karakterinizdir. bu kabuğu mükemmel bir hız çalışması yapmak. Bu çözüm çubuğunu oluşturmayı ve özel saldırıları spam göndermeyi sevenleriniz için, Bilgin Süleyman sizin adamınızdır ve uzağa koşamayan ama isabet almakta kesinlikle iyi olan bir ağır tank istiyorsanız, Saygıdeğer Eredrim en iyi seçiminiz olur. Tüm mermileri oyun dünyasında bularak açtıktan sonra, ana merkezde geçiş yapabileceksiniz.veya her oyunda çok fazla olmayan ve yalnızca belirli bir miktar olan sınırlı heykeller kullanarak. Neyse ki, oyun dünyası çok büyük değil, bu yüzden kendinizi farklı bir yapı kullanmayı tercih edeceğiniz bir alanda sıkışıp kalırsanız ancak herhangi bir resminiz yoksa, merkeze hızlı bir şekilde geri dönmek o kadar da önemli değil. ve oradan geçiş yapın.
Ölümcül Kabuk İncelemesi

MORTAL SHELL– Playstack​

Silahlara gelince? Dört sınıf, dört silah (bir çeşit). Dört yakın dövüş silahı ve bir menzilli silah var, ancak ikincisini oldukça işe yaramaz buldum ve bu kadar sınırlı cephane ile neredeyse hiç kullanmadım. Stok standart orta menzilli uzun kılıcınız, Hallowed Sword, hızlı ateşiniz, düşük hasarlı ancak düşük dayanıklılık Çekiç ve Keski (kişisel favori), yavaş ama büyük hasar ama dayanıklılık öldüren büyük kılıcınız, Şehit Kılıcı ve uzun menzilli süpürme mızrak/tırpan eşdeğeri, Smoldering Mace. Her silah, her mermi tarafından kullanılabilir, ancak akılda daha etkili olan net yapılar var. Neredeyse tüm oyunu Çekiç ve Keski ile Tiel kabuğuyla oynadım, yüksek hızlı, vur-kaç yöntemini tercih ettim, ancak bu karakterin devasa dayanıklılık çubuğu sayesinde eşit derecede uygulanabilir bir Tiel-Martyr's Blade kombosuydu. AAA ARPG'lerin sonsuz derinliğini, çeşitliliğini ve denemelerini bulamasanız da, burada hemen hemen herkesi mutlu etmeye yetecek kadar var (hiçbiri olmayan menzilli/kaster yapılarını sevmiyorsanız). Yine bana, geliştiricilerin sınırlarını bildiklerini ve oyunu onlara rağmen değil, onların etrafında tasarladığını hissettim.
Seviye tasarımı, ana hubworld aracılığıyla birbirine bağlı üç ayrı biyom ile oldukça iyi. Her biyom, belirli bir silahı geliştirmek için gereken yükseltme öğelerini içerir ve bazı havalı ama biraz oynanmış tematik öğeler içerir. Klasik mahzenleriniz ve mezarlıklarınız, gizemli yüzen mezarlarınız vb. var. Aklınızı başınızdan alacak hiçbir şey yok ama iyi tasarlanmış ve kullanışlı. Merkez karakteriniz Sister Genessa, şenlik ateşi eşdeğeri olarak hizmet eder ve ilerleme kaydetmenize, istatistiklerinizi yükseltmenize ve yeniden doğmanıza izin vermek için seviye başına 2-3 kez ortaya çıkar.
Ölümcül Kabuk İncelemesi

MORTAL SHELL – Playstack​

Mortal Shell uzun bir oyun değil ve ilk keşfim saatlerimi kesinlikle doldursa da, oyunu süper hızlı bir şekilde hızlandırmak mümkün. Bu gerçekten oyunda bir kazı değil, çünkü tüm Souls oyunları için aynı şey söylenebilir, ancak silahlarınızı yükselttikten ve birkaç eşya bulduktan sonra keşfe çıkmak için çok fazla teşvik yok. Her ne kadar mevcut olsa da NG+ oynamamaktan oldukça memnundum, çünkü ilk seferinde her şeyi tamamlamış gibi hissettim. Yapı çeşitliliğinin ve PvP'nin eksikliği de tekrar değerini düşürüyor ve son patronu bir kez yendiğimde, tekrar dalmak için can atmadım.
Bunu söyledikten sonra, tüm bu “sınırlı” seçeneklerin aslında başlığa oldukça iyi hizmet ettiğini, çünkü yıldızlara ateş etmediğini ve başarısız olduğunu tekrar etmeliyim. Ay için ateş eder, güvenli bir şekilde iner ve hepsi bu. Her şeyi, özellikle de dört mermiyi, bilerek azaltılmış halde tutmak, oyunun daha yalın ve daha sıkı bir deneyim olmasını sağlar. Daha büyük bir bütçe, ekip ve daha fazla zamanla, geliştiricilerin kesinlikle bir saygıdan çok bir rakip olarak hizmet edebilecek bir Soulslike yapmak için pirzolaları olduğunu hissediyorum, ancak olan bu ve Mortal Shell daha kısa olsa da, daha basit Souls oyunu, yapmak istediğini oldukça iyi yapıyor ve oynarken iyi vakit geçirdim.

Son düşünceler​

Mortal Shell, sıkı, yalın ama kısa bir deneyim olarak hizmet eden küçük kapsamlı bir Soulslike'dir.
Toplulukta Popüler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri