- Konular
- 48
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 8d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 137
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 80
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam dostlar bu konu için biraz geç kalmış bulunmaktayım,
Ben Burak 21 Yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum eskiden yaptığım bir kaç oyun sayesinde beni tanıyorsunuz.
2012 Yılında ilk metin2 private serverler ile bu metin2 Developer yolculuğuma başladım.
2014-2016 Yılında büyük işlere imza atarak adımı bu camiaya haps ettim.
2020 Yılının sonlarında TurkMMO ile tanışmam bütün hayatımı ve yazılım kariyerimi etkiledi.
bu yolda bana destek olan herkese teşekkür ederim,
2021 Yılının başlarında Yeni başlayan dostlarıma eğitim videoları çekmeye, başladım ve bu konuları TurkMMO üzerinde paylaşmak beni biraz daha camiaya yaydı.
Şimdi ise, bir çok büyük servere ve yayıncıya yardım etmem hakkında tanınma yolunda ilerliyorum,
Merhaba TurkMMO ben Burak Memnun oldum.
Ben Burak 21 Yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum eskiden yaptığım bir kaç oyun sayesinde beni tanıyorsunuz.
2012 Yılında ilk metin2 private serverler ile bu metin2 Developer yolculuğuma başladım.
2014-2016 Yılında büyük işlere imza atarak adımı bu camiaya haps ettim.
2020 Yılının sonlarında TurkMMO ile tanışmam bütün hayatımı ve yazılım kariyerimi etkiledi.
bu yolda bana destek olan herkese teşekkür ederim,
2021 Yılının başlarında Yeni başlayan dostlarıma eğitim videoları çekmeye, başladım ve bu konuları TurkMMO üzerinde paylaşmak beni biraz daha camiaya yaydı.
Şimdi ise, bir çok büyük servere ve yayıncıya yardım etmem hakkında tanınma yolunda ilerliyorum,
Merhaba TurkMMO ben Burak Memnun oldum.