Kaynak ikonu

C4USMultiHack Source 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kayıt oldum da link gözükmüyor

şimdi dediğiniz gibi dosyaları metin2 klasörünün içine direkt olarak attım , mmo injektörü açtım oradan gittim klasöre attığımız dll dosyası vardı onu seçtim injekt dedim çalışmadı,karavana attım tutmadı tam olarak ne yapmam gerek
tamamdır hallettim
klasördeki injektörü açıp oyunu seçmem lazımmış oradan da yine klasöre attığımız dllyi seçmem lazımmış sonra injekt deyince açılıyor hile

tüm dosyaları degil sadece open bot dosyasını kopyalayacan , sonra oyuna giriş yap yanai sadce açılsın ama girme ,ekrandayken injekt et load succes yazısı gelince ok le gir oyuna , bunları yaptın girmediyse, metin2 içindeki syser klasörünün içindekileri sil terar dene 3 denemede girdim ben

esad hoca bunu güncelleyen kadar iadre eder ama baya bi özelligi var teleport hack 10 numara

esad hoca bunu güncelleyen kadar iadre eder ama baya bi özelligi var teleport hack 10 numara
bu biraz sıkıntı ya bi clientte açtım birinde açamadım injekt diyorum başarılı diyor gelmiyor hile diğer hile gayet güzeldi direkt açılıyordu beklemede kalmak iyi şimdilik

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)