Minecraft - Dinamik Çevre Mod

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Decaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 861
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Decaf1

Her bitiş yeni bir başlangıçtır
Katılım
23 Haz 2013
Konular
1,009
Mesajlar
2,979
Çözüm
2
Online süresi
1mo 11d
Reaksiyon Skoru
1,127
Altın Konu
6
Başarım Puanı
322
MmoLira
4,963
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba TURKMMO üyeleri sizlere bugün Dinamik Çevre Mod unu 'nu sunacağım.


Dinamik Çevre, birkaç çevresel etkileşime bazı estetik özellikler ekleyen basit bir moddur. Bu mod ile eklenen iyileştirmeler küçük görünebilir, ancak geleneksel davranışlarla o kadar iyi uyum sağlarlar ki, başından beri orada olmaları gerektiği hissine kapılırlar. Hemen fark edebileceğiniz ilk değişiklik, yağmurun su kütlelerine düşen görünümüdür. Artık her damla için su yüzeyinde daha gerçekçi dalgalar görmeye başlayacaksınız.



Sabahın çok erken saatlerinde açık havada iseniz, çevrenizde daha geniş bir fark olduğunu da fark edebilirsiniz. Gün doğmadan hemen önce toprağı örten araziyi kaplayan bir sabah sisi vardır.



Lav havuzları ve lavla temas eden su artık bazı yeni görsel ince ayarlara sahiptir. Nether'deyseniz veya daha büyük bir lav havuzunun veya gölün yanındaysanız, büyük olasılıkla magmayı ateş püskürten yangın jetleri göreceksiniz.



Ve eğer su bir lav kaynağına akarsa, sıvıların birleştiği yerde ateş püsküren buhar jetleri görüceksinizdir.



Şelaleler ayrıca suyun yüksekliğine ve hacmine bağlı olarak değişen bir sıçrama derecesine sahip olmuşturlar.



Ve bu modun eklediği en yatıştırıcı ve görkemli eklemelerden biri, belki de Tayga biyomlarında seyahat ederken görebileceğiniz Auroralar.

İyi oyunlar dilerim.


Virüs TOTAL için .

İndirmek İçin .

Kurulum için TIKLAYINIZ.
 
Ellerine sağlık.
 
Eline Saglık
 
Eline sağlık paylaşım için teşekkürler
 
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)