Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konun için teşekkür ederim. Yalnız bu kod Blogger'da işe yaramıyor. Haberin olsun
Etiket göstermişsin o nedenden yazdım.
Etiket göstermişsin o nedenden yazdım.Rica ederim bloggerlar kullanabilir ama hazır web sitelerinden blog açanlar kullanamaz zaten öyle kişilerde sitesine reklam almaz diye tahmin ediyorum. Kendi blog sayfasının kaynak kodları elinde olanlar sorunsuzca kullanabilir.Konun için teşekkür ederim. Yalnız bu kod Blogger'da işe yaramıyor. Haberin olsunEtiket göstermişsin o nedenden yazdım.
Alırlar dostum. Ben 8 yıl blogger kullandım. Öğrencilik yıllarımda sigara paramı çıkardımRica ederim bloggerlar kullanabilir ama hazır web sitelerinden blog açanlar kullanamaz zaten öyle kişilerde sitesine reklam almaz diye tahmin ediyorum. Kendi blog sayfasının kaynak kodları elinde olanlar sorunsuzca kullanabilir.

Doğrudur ama genelleme yapman yanlış onu demek istiyorum hocam bloggerlar kullanabilir hazırcılar kullanamaz diyelim biz onaAlırlar dostum. Ben 8 yıl blogger kullandım. Öğrencilik yıllarımda sigara paramı çıkardım![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)