Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Assasin's Creed Valhalla - "Wenlocan'ı yağmalamak" Ransacking Wenlocan Görevi Rehber

sergioneral

enjoy the silence 👌
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
3,640
Online süresi
17g 50672s
Reaksiyon Skoru
4,815
Altın Konu
163
Başarım Puanı
474
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 9 Gün
MmoLira
-933
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

thumbnail-2.png

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri ve oyunseverler, Assassin's Creed: Valhalla rehberinin bu konusu, Ransacking Wenlocan "Wenlocan'ı yağmalamak" arayışı için ayrıntılı bir rehber içeriyor. Görevi nasıl tamamlayacağınız hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz konuyu tam detaylı incelemenizde büyük fayda var. Dilerseniz hızlı bir şekilde konuya geçiş yapalım.

Eivor, Wenlocan karakolundan mal çalarak İngiliz kuvvetlerini zayıflatır. Kral Rhodri'yi zayıflatarak, onu barış görüşmelerine başlamaya zorlamayı umuyor.

Görev Ödülü: 1700 XP

Wenlocan Karakolunu Bulun

126202875.jpg

Wenlocan ileri karakolu dünya haritasında işaretli değildir, bu nedenle aramanızı biraz kolaylaştırmak için yukarıdaki resme işaretledik.

Briton Kargosunu Çal

126202890.jpg

Kasaları erzak ile açarak görev için gereken ilerlemeyi yaparsınız. Bunları bir mağaranın yanı sıra ağaçların üzerindeki ahşap platformlarda bulacaksınız. Onlara erişim, bütün bir gardiyan garnizonu tarafından savunulmaktadır.

126202906.jpg

Kampı keşfederken, saflarınıza katılabilecek savaşçıların tutulduğu kafeslere de dikkat edin. Bu görevi tamamlamanın bir ödülü olarak 1700 XP alacaksınız.

Videolu Anlatım

Assasin's Creed Valhalla "Wenlocan'ı yağmalamak" Ransacking Wenlocan görevi için aşağıya rehber videosu bırakıyorum. Dilerseniz izleyerek ilgili adımları takip edip görevi bitirebilir ve ödülünüzü alabilirsiniz.

Bir Assasin's Creed Valhalla görev rehberinin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu tarz konuları bulmak ve takip etmek için forumumuza üye olmayı ve beni takip etmeyi sakın unutmayın.

Foruma BURAYA TIKLAYARAK üye olabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.

Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri